2016 m. liepos 8 d., penktadienis

ARISTOKRATAS (VIRTUALUS HOROSKOPAS)

Egzistuoja 28 galimi Rytų ir Vakarų horoskopų ženklų deriniai, kurie vadinami Aristokratu. Derinius galite rasti lentelėje, esančioje straipsnyje Virtualus horoskopas.

SVARBIAUSIA - TAI GROŽIS

Ir kokį gi įvaizdį taip apdovanojo horoskopas? Šviesos ir gėrio pasaulis gali triumfuoti. Sakoma, kad grožis išgelbės pasaulį, todėl svarbiausia Aristokrato paskirtis - nešti pasauliui grožį. Aristokratui labai tinka Čechovo žodžiai: "žmoguje viskas turi būti gražu: ir veidas, ir drabužiai, ir siela, ir mintys".
Aristokratui reikia sekti mados tendencijas, kurti madą, daug leisti pinigų drabužiams, plėsti savo garderobą iki begalybės. Bet tai tik pradžia - kur kas svarbiau yra elegancija, gestų ir mimikos grožis, akių grožis.






Aristokrato veidas dar svarbesnis, negu apranga. Taip jau išėjo, kad daugelio šio ženklo žmonių didelės ir išraiškingos akys, iš tiesų labai gražūs ir harmoningi veido bruožai. Jeigu dėl kokios nors priežasties veidas netapo grožio etalonu, tai jis būtinai yra mielas, švelnus ir malonus. Žinoma kalba eina apie veido išraišką.
Na o svarbiausia - siela ir mintys. Aristokratas turi atrodyti kaip nepriekaištingos moralės ir skaidrumo žmogus. Bet kokios, net pačios mažiausios abejonės dėl godumo, pykčio ar slaptų intrigų, turi būti iš karto paneigtos.
Taigi Aristokratas - tai gražūs baldai, malonūs kvapai, graži šukuosena, gražus balsas... Elegancija ir gracija: kiekvienas gestas, kiekvienas blakstienos mostas, kiekvienas žvilgsnis turi būti tobuli.
Tik vienas "ne" yra kalbant apie stilingą grožį, eleganciją ir stiliaus vieningumą: jokio saldumo ir kičo.








ARISTOKRATO EMOCIONALUMAS

Salvadoras Dali
Kad paveikslas nebūtų toks idiliškas, reikia pastebėti, kad toks subtilus grožio ir stiliaus supratimas Aristokratui duotas dėl jo padidinto emocionalumo. Būtent dvasinė subtilybė ir jautrumas yra Aristokrato grožio ir harmonijos įkaitai.
Taigi už grožį reikia mokėti silpna nervų sistema, kuri netinka grubiems santykiams. Aristokratus aplinkiniai privalo saugoti, elgtis su jais švelniai ir kantriai, tiesiog valyti nuo jų dulkeles. Už tokį subtilų elgesį Aristokratas nepertraukiamai žydės. Įsivaizduokite, kad tai trapi gėlė. Taip ir elkitės su Aristokratu, kaip su gėle.
Pats Aristokratas privalo vis perkratyti savo emocijas ir pasilikti tik džiaugsmingas, malonias, gražias ir pageidaujamas. Aristokratas gyvenimą užpildo ne tik grožiu, bet ir emocijomis. Jis privalo mokėti džiaugtis, jeigu jam dovanojama dovana, linksmintis, jeigu jam linksma. Jeigu Aristokratą užgavo, tai jis turi tinkamai užpykti. Užpykti taip, kad iš karto jo norėtųsi gailėti. Aristokatas pastoviai turi mokėti iššaukti kitų atjautos ir gailesčio jausmus.
Vienu žodžiu, kalba eina apie žaidimą, bet labai nuoširdų ir kylantį iš jo sielos gelmių. Žinoma užsižaisti neverta, kaip ir neverta vaidinti to, ko iš jūsų laukia. Kvaila užpykti, jeigu jūsų niekas neįžeidė ir kvaila linksmintis, jeigu niekas nelinksmina.






REIKIA TAPTI KOMPANIJOS SIELA

Robertas de Niro
Nesunku nuspėti, kad didžioji emocinio genialumo dovana nelabai efektyvi bendraujant akis į akį, nes provokuoja emocinę dvikovą, kai oponentai išlieja didelius kiekius energijos. Visai kitas reikalas, kai žiūrovų yra daug. Tai tiesioginė analogija su tradiciniu Aristokrato gyvenimo būdu, kuris užpildytas aukštuomenės renginiais, baliais, priėmimais ir panašiai. Taigi strategiškai Aristokratui svarbu, kad aplink būtų kuo daugiau žmonių ir jis visada būtų dėmesio centre. Tik tada Aristokratas atsiskledžia visame savo gražume.
Galima sakyti, kad Aristokratas yra pats geriausias sociologas, arba puikiai žinantis salės, žiūrovų, minios, sociumo dėsnius. Aristokratas geriausias kolektyvinio proto žinovas. Nors išoriškai jis ir emocionalus, bet yra geras politechnologas, reklamos agentas ir panašiai. Ne analizė, o būtent subtilus jausmas Aristokratui padeda suvokti minios norus. O tam, kad jis taptų kompanijos siela, jam reikia tik panorėti.
Į valdžią Aristokratui geriau nesibrauti. Jo noras patikti visiems, gali jam pridaryti žalos. Valdovas kartais privalo imtis nepopuliarių priemonių. Be to, Aristokratas gauna didelius avansus, kuriuos reikia atidirbti. Taigi, būdamas valdžioje, jis keliauja iš aukštai žemyn, o reikia, kad būtų atvirkščiai.






O ŠITO - NEGALIMA

Taigi Aristokratui nerekomenduojama būti valdžioje, nes jis patirtų kalnus susižavėjimų, bet ir neišvengiamų nusivylimų. Dar negalima vaidinti didelio išminčiaus. Aristokratui kur kas svarbiau atrodyti sąžiningu, geru ir saikingai naiviu. Nereikia čiauškėti be sustojimo, geriau gražiai tylėti ar kalbėti trumpai ir vaizdžiai. Ilgi ir beprasmiai pokalbiai - nėra kilnus užsiėmimas, kaip ir rimtos, emocinę sritį paliečiančios diskusijos. Aristokratas greitai užsidega ir tokios būsenos akimirksniu praranda visą savo žavesį. Geriau visiems gyvenimo atvejams turėti iš anksto paruoštus žodžius su tinkama intonacija. Aristokrato intonacija yra svarbesnė už pačius žodžius.
Aristokratui kategoriškai negalima su niekuo ir niekada kovoti. Jeigu jau labai knieti, geriau užrėkti, bet tik nekovoti. Taigi atitinkamai nereikia jokių užsitęsusių pykčių ir keršto. Aristokratų santykiai su visais turi būti paprasti ir draugiški. Neverta prisijungti prie vienos iš kovojančių grupių, nereikia vardan draugystės atlikti žygdarbių, verta su visais palaikyti malonius, neįpareigojančius santykius. Visiškas geranoriškumas visiems - vienintelis būdas išsaugoti savo sveikatą. Rūpintis vienas kitu reikia saikingai. Rūpintis Aristokratu privalo kiti, nes jis - Visatos centras.
Priešų atsiradimas Aristokratui yra žlugdantis reikalas. Kai jo nemyli - jis tirpsta kaip žvakė.






ARISTOKRATAS VEIKLOJE IR SANTUOKOJE

Styvenas Kingas
Jeigu Aristokratas viršininkas, tai privalo turėti pavaduotoją - cerberį, kuris kompensuotų per daug minkšto viršininko geranoriškumą. Aristokratas privalo stengtis tapti visų numylėtiniu, pačiu gražiausiu, pačiu elegantiškiausiu, visais atžvilgiais priimtinu žmogumi. Svarbiausia - jokio įtartinumo, nepriekaištingas moralinis autoritetas.
Santuokoje Aristokratas yra sudėtinga figūra, nes jis nėra tinkamas mažuose šeimos kolektyvuose. Šeimoje jam būna ankšta. Ypač graudi ženklo padėtis patriarchalinėje santuokoje, nes reikalaujama atsidavimo šeimininkui, o ne visuomenei. O Aristokratas tarnauja tik sociumui, o ne vištoms, avims ir agurkams.







ARISTOKRATAI - ĮŽYMYBĖS

Grožis yra gerai, kai į jį žiūrime iš toli, kai grožis priartėja prie pat akių - pasimato ne tik gražūs bruožai, dėl to labai svarūs yra asmeniniai įspūdžiai.
Aristokratė - tai elegantiška ir jautri gražuolė, tokia kaip Ornela Muti (Beždžionė, Žuvys). Žinomi Aristokratai - Žeraras Depardjė (Žiurkė, Ožiaragis) ir Robertas de Niro (Ožka, Liūtas). Visiems puikiai žinomi Aristokratai - menininkai: Rafaelis (Katinas, Avinas), Rembrantas (Arklys, Vėžys), Anri Matis (Arklys, Ožiaragis) - tai harmonijos viršūnė. Taip pat Eduardas Monė (Drakonas, Vandenis), Salvadoras Dali ir Anri Ruso (abu - Drakonas, Jautis) ir Edgaras Dega (Arklys, Vėžys).
Bilas Klintonas
Tikrąją didybę Aristokratas pasiekia literatūroje, o ypač prozoje. Žodžio meistrai - geriau ir nepavadinsi: Antuanas de Saint-Ekziurepi (Žiurkė, Vėžys), Agata Kristi (Tigras, Mergelė), Aleksandras Diuma (Šuo, Liūtas), Stivenas Kingas (Kiaulė, Dvyniai), Robertas Stivensonas (Šuo, Skorpionas), Šarlotė Brontė, Žoržas Sandas (abu - Žiurkė, Vėžys). Visų pripažinti klasikai: Volteras (Šuo, Skorpionas), Onorė de Balzakas (Ožka, Jautis), Tomas Manas (Kiaulė, Dvyniai).
Yra Aristokratų iš mokslo ir technikos srities: išradėjas Tomas Edisonas (Ožka, Vandenis), pirmasis fizikas - teoretikas Isakas Niutonas (Arklys, Ožiaragis), psichoanalizės kūrėjas Froidas (Drakonas, Jautis), geriausias visų laikų filosofas Emanuelis Kantas (Drakonas, Jautis).
Kompozitorių - Aristokratų yra tikrai nedaug: Sergejus Rachmaninovas (Gaidys, Avinas), Bethovenas (Tigras, ŠaulyS). Gausu žinomų sportininkų - Aristokratų: boksininkas Muhamedas Ali (Arklys, Ožiaragis), ledo ritulininkas Valerijus Charlamovas (Žiurkė, Ožiaragis), šachmatininkas Garis Kasparovas (Katinas, Avinas), futbolistas Pelė (Drakonas, Skorpionas).






Televizija, kinas, nuotraukos - maksimaliai padidina Aristokrato šansus pradinei politinei sėkmei. Bet jiems nuo to ne geriau. Politikas sutinkamas pagal žavesį, o vertinamas pagal darbus. To pasekoje Aristokratas visą savo šlovę gauna avansu ir beveik niekada už tai neatidirba. Labai ryškus tokio politiko paveikslas yra Borisas Jelcinas (Ožka, Vandenis). Liaudies pasitikėjimo kreditas buvo labai didelis, bet emocijų buvo daug, o prasmės nesimatė. Iš istorijos personažų galima paminėti Ivaną Rūstųjį (Tigras, Mergelė). Jis buvo tikras karštakošis. Karalienė Sofija (Gaidys, Svarstyklės) - stipri asmenybė, bet jai kažko trūko, arba kažkas trukdė. Greičiausiai būtent jos virtualus Aristokrato ženklas.
Bilas Klintonas (Šuo, Liūtas) buvo labai geru prezidentu, bet jį pavedė Aristokrato įvaizdis, jis sudegė problemose su moterimis. Džonas Kenedis (Gyvatė, Dvyniai) pradėjęs kaip nacionalinis herojus, su laiku būtų tapęs didžiausiu nacijos nusivylimu, jeigu ne jį karjeros pradžioje sustabdžiusi kulka... Gerai žinomas Napoleonas Bonapartas (Jautis, Liūtas) - emocionalus politikas, lengvai paveikiantis mases ir, kaip gyvenimas parodė, toli gražu ne apdairus.

Grįžti į VIRTUALUS HOROSKOPAS








Informacijos šaltiniai: xsp.ru, pixabay.com nuotr., wikipedia.org nuotr.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą