2016 m. liepos 8 d., penktadienis

VIRTUALUS HOROSKOPAS

Grigorijus Kvaša (rus. Григорий Кваша) - virtualų horoskopą kūrė daugiau nei 15 metų. Ši horoskopo sistema neturi analogų žemėje! Virtualus horoskopas sukurtas remiantis Rytų ir Vakarų horoskopais: Rytų ir Vakarų horoskopai tarpusavyje sąveikaudami sukuria trečią horoskopo ženklą!
Zodiako horoskopas - tai sveikata, gyvenimo planai, ambicijos, ketinimai, taip pat visos žmogaus vaikystės charakteristikos (iki 12 metų).





Rytų (pagal metus) horoskopas - tai mąstymo tipai, kūrybinės orientacijos tipai. Visa tai, kas su žmogumi susiję po 12 metų, ypač elgesys meilės reikaluose ir santuokoje. Žinoma ir tų pačių planų ir ambicijų realizacija, kuri slypi žmogaus zodiako ženkle.

Trečiasis horoskopas, gimęs planų ir realizacijos kovose, parodo žmogaus harmonijos tipą. Planų ir realizacijos atitikimai sukuria aukštą harmonijos lygį, bet žmogus tampa mažiau aktyvus. Silpnas planų ir realizacijos atitikimas mažina harmoniją, bet didina energiją. Taip gimsta optimalus žmogaus įvaizdis. Kalba eina ne apie ne apie žmogaus esmę, o apie jo charakterį, kurį sukuria ženklų derinys.
Naujajame horoskope ne 12 ir ne 144 ženklai, o tik septyni: Karalius, Vektorius, Juokdarys, Riteris, Aristokratas, Profesorius ir Vadas. Visi ženklų pavadinimai, taip pat kaip ir aprašymai, nustatyti eksperimentų pagalba. Ženklų pavadinimai parinkti remiantis žmonių, sugebėjusių susikurti naudingą įvaizdį ir padariusių karjerą, tyrinėjimų rezultatais. Sužinokite koks jūsų ženklas pagal virtualų horoskopą.





Sužinojote koks jūsų virtualaus horoskopo ženklas? Skaitykite apie save.
KARALIUS
ARISTOKRATAS














PROFESORIUS

VEKTORIUS

















VADAS
RITERIS

















JUOKDARYS







Informacijos šaltiniai: xsp.ru, vk.compixabay.com nuotr.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą