2017 m. vasario 19 d., sekmadienis

SKRAIDANČIŲ ŽVAIGŽDŽIŲ ŽEMĖLAPIS NAMAMS

Analizuojant skraidančių žvaigždžių žemėlapį, galima daug papasakoti apie praėjusius įvykius, kurie vyko namuose ir numatyti galimus nemalonumus. Todėl sudaryti savo namų skraidančių žvaigždžių žemėlapį tikrai apsimoka.

SKRAIDANČIŲ ŽVAIGŽDŽIŲ TRAJEKTORIJA

Bet kokio skraidančių žvaigždžių žemėlapio pagrindas yra Lošu kvadratas. Jo skaičių suma pagal diagonales ir vertikales visada yra 15. Lošu kvadrato viduryje yra penketukas. Nuo penketuko piešiame rodyklę iki šešetuko, nuo šešetuko iki septintuko, nuo septintuko iki aštuntuko ir taip toliau, vis didinant po vienetą.




Tai vadinama Lo Šu kelias ir jis yra skraidančių žvaigždžių skrydžių trajektorija.




KAIP SUDARYTI SKRAIDANČIŲ ŽVAIGŽDŽIŲ NATALINĮ NAMŲ ŽEMĖLAPĮ?

Kvadrato centre įrašome periodo skaičių - laiką, kada namas buvo pastatytas ir įgijo gyvybę, tai yra pirmųjų gyventojų įsikėlimo laikas. Periodo skaičius už paskutinius 180 metų galite rasti šioje lentelėje:
Visų namų, pastatytų 1984 - 2003 metų laikotarpyje, periodo skaičius yra 7, o namų, pastatytų nuo 2004 iki 2023 metų periodo skaičius yra 8. Nuo šito skaičiaus mes ir paleidžiame mūsų skraidančias žvaigždes skristi Lošu kvadratu. Aštunto periodo skraidančių žvaigždžių žemėlapis yra toks:




Antras ir pats svarbiausias žingsnis skraidančių žvaigždžių metode yra teisingai nustatyti namo fasadą. Namo fasadas - tai jo pagrindinė priekinė dalis, kaip buvo sumąstyta architekto. Dažnai fasadas sutampa su pagrindiniu įėjimu, bet būna ir išimčių - kartais pastato architektūra išsiskiria originalumu ir visiškai neaišku kuri jo pusė yra fasadas. Jeigu jūs negalite teisingai nustatyti namo fasado, tai šio metodo nenaudokite. Naudokite kitus analizės metodus, kad pagerintumėte namo Feng Šui.
Jeigu be problemų nustatėte kur jūsų namo priekinė dalis, tai prie įėjimo durų pažiūrėkite į kompasą.
Labai svarbu, kad pasaulio šalis nustatytumėte stovėdami lauke, o ne namuose. Matuodami namuose galite gauti netikslius matavimus dėl namuose esančių metalinių konstrukcijų. Feng Šui tikslas yra energija Chi, kuri teka į namus. Būtent ji ir nustato namų Feng Šui. O Chi įeina nuo gatvės, todėl ir matuojame, ne namuose, o lauke.
Matuojant reikia būti be jokių metalinių daiktų: papuošalų, monetų, raktų, diržo sagčių, mobilaus telefono. Visi šie daiktai gali sudaryti paklaidas, o tikslumas čia labai svarbus. Kompasą galite padėti ant kvadratinės lentelė ir jį laikyti juosmens aukštyje. Atsistokite veidu į įėjimo duris ir prie jų priglauskite lentelę, ant kurios padėtas kompasas. Jeigu gyvenate daugiabutyje, tai matuoti reikia nuo durų į laiptinę. Pamatavę užsirašykite kiek laipsnių rodo kompasas nuo nulio iki statmens į jūsų duris. Pagal išmatuotų laipsnių reikšmę lentelėje suraskite vieną iš 24 Feng Šui krypčių ir ją atsiminkite:




Taigi nustatėte fasado kryptį. Dabar reikia paimti skaičių, kuris yra ant pastato fasado ir įrašyti jį į kvadrato centrą - į dešinę nuo pagrindinio skaičiaus. Skaičius vadinamas Priekine žvaigžde. Priekinė žvaigždė veikia išorinius faktorius: darbą, karjerą, uždarbį. Skaičius, kuris yra priešingoje jo pusėje įrašomas pagrindinio skaičiaus kairėje ir vadinamas Vidine žvaigžde. Ji veikia vidinius faktorius: sveikatą, santykius.
Šias žvaigždes taip pat reikia "paleisti skristi", bet prieš tai reikia sužinoti skrydžio kryptį. Skraidančios žvaigždės kryptis gali būti tiesioginė - pagal skaičių didėjimą, bet gali būti ir priešinga - pagal skaičių mažėjimą. Tai priklauso nuo to, į kokią kryptį "pateko" Fasadas ir koks žvaigždės skaičius - lyginis ar nelyginis. Skrydžio krypčiai nustatyti žiūrėkite šią lentelę:




Jeigu žvaigždė nelyginė ir yra Kryptyje-1, tada ji skrenda pirmyn, pagal didėjimą. Kitais atvejais - pagal mažėjimą. Jeigu žvaigždė lyginė, tai jos skrydžio kryptys priešingos. Kryptis-1 ji skrenda pagal mažėjimą, o kitais atvejais - pagal didėjimą. Jeigu tai žvaigždė 5 - tai ji nesilaiko šių taisyklių. Geltonoji penkiukė skraido pagal savo taisykles. Ji skris ta kryptimi, kokia skristų pagrindinis periodo skaičius, stovintis kvadrato centre.
Štai Skraidančių žvaigždžių žemėlapio pavyzdys namui, kai jo fasadas yra į Rytus-2:




KAIP IŠŠIFRUOTI SKRAIDANČIŲ ŽVAIGŽDŽIŲ ŽEMĖLAPĮ?

Kad išanalizuoti namų Feng Šui pagal Skraidančių žvaigždžių žemėlapį, reikia jį uždėti ant namo plano.
Tada žiūrėkite žvaigždžių derinius kiekviename jūsų būsto kambaryje. Jeigu kuri nors iš jų neigiama, ten neįrenginėkite svarbių patalpų: miegamojo, darbo kabineto, virtuvės.
Jeigu Skraidančių žvaigždžių derinys teigiamas, tai naudokite teigiamą energiją, bet nepamirškite ir apie kitus faktorius, kurie veikia namų Feng Šui.
Kad suprasti kokie deriniai teigiami, o kokie ne, jums reikia gerai žinoti Skraidančių žvaigždžių charakterius. Susipažinkite su kiekviena Skraidančia žvaigžde ir tai jums padės analizuojant namų žemėlapį.
Iš viso gali būti 81 Skraidančių žvaigždžių kombinacija. Geriausios iš jų yra kai susitinka žvaigždės 6 ir 8 arba 1 ir 9. Patys nepalankiausi deriniai yra tai 2 ir 5 arba 2 ir 3.
Tegu jus supa puikus Feng Šui!




Informacijos šaltiniai: art-fenshui.ru, masteryacademy.com, pixabay.com nuotr.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą