2017 m. vasario 20 d., pirmadienis

FENG ŠUI DRUSKOS VANDENS APSAUGA

Druskos vandens apsauga Feng Šui naudojama, kad koreguoti negatyvias Feng Šui skraidančias žvaigždes - visų pirma antrąją ir penktąją. Netgi jeigu jūs nežinote jūsų namų Skraidančių žvaigždžių, druskos apsauga sugeria negatyvią energiją - ypač po ligos ar emocinio šoko.
Kad veiktų geriau, druskos vandens apsauga turi būti atvira orui (neuždengta ar neužkimšta) ir padėta ten, kur nebūtų trikdoma smalsių vaikų ar gyvūnų.








KAIP PASIGAMINTI DRUSKOS VANDENS APSAUGĄ?

Druskos vandens apsaugą galima pasigaminti patiems. Maždaug 2 trečdalius indelio reikia supilti jūros ar akmens druskos. Kad apsaugoti baldą, ant kurio apsauga stovės - indelį padėkite ant paprastos ar vienkartinės lėkštės.
Ant subertos druskos sudėkite 6 kinietiškas monetas, kad simboliai ant monetų būtų viršuje ir tada iki indo viršaus užpilkite vandens iš čiaupo. Nesijaudinkite, jeigu monetos šiek tiek pasislinks. Kai ateinančiomis savaitėmis vanduo garuos ir pakels druską į viršų. Laikui bėgant druska kristalizuosis ir tai yra negatyvios energijos absorbavimo ženklas.
Žiūrėkite vaizdo įrašą kaip pasigaminti druskos vandens apsaugą:





KAM REIKALINGA DRUSKOS VANDENS APSAUGA?

Druskos vandens apsauga yra labai galinga, bet nėra labai paplitusi. Šiais, 2017 metais, druskos vandens apsaugą jūs turėtumėte naudoti namų pietų ir šiaurės vakarų pusėse. Jokiu būdu nenaudokite praeitų metų drauskos vandens apsaugos. Bent jau kiekvienais metais prieš Rytų Naujuosius metus druskos vandens apsaugą išmeskite ir pastatykite naują apsaugą.
Kalbant apie Skaidančias žvaigždes yra daug išimčių ir savitumų. Jeigu jūsų namuose metų geltonoji penkiukė yra valgomajame ir jūsų namai yra atviro išplanavimo, tuomet geltonosios 5 jėga gali pasklisti ir į kitas namų vietas. Apie geltonają penkiukę galite galvoti kaip apie kvepalus: jeigu jūs pasipurškėte kvepalų miegamajame, jūsų partneris juos gali užuosti ir lipdamas laiptais, nes kvapas sklinda ore (Chi) ir pasklinda namuose. Taigi geriausia yra apsisaugoti ir nesuteikti negatyvioms žvaigždėms tokių šansų pasklisti jūsų namuose.
Vengti patalpų yra gerai, bet net ir vengiant reikia ten pastatyti reikalingas apsaugas ir aktyvatorius, nes jie susilpnins ar panaikins negatyvių Skraidančių žvaigždžių efektą ir neleis negatyviai energijai pasklisti po visus namus.




KAIP PAKEISTI DRUSKOS VANDENS APSAUGĄ?

Kaip jau buvo minėta, druskos vandens apsaugą būtina keisti bent jau kasmet. Jeigu jūsų druskos vandens apsauga stipriai įdarbinta ir, valydama jūsų namus, stipriai kristalizuojasi, ją pakeiskite anksčiau, nelaukdami, kol ateis Rytų naujieji metai. Druskos kristaluose, kurie susidaro ant jūsų indo yra sukaupta visa neigiama energija, taigi labai gerai yra ja atsikratyti dažniau.
Geriausias būdas atsikratyti jūsų druskos vandens apsauga yra įdėti ją į dėžutę, sandariai uždaryti ir išmesti. Jeigu neturite dėžutės, galima išpilti vandenį į lauko kanalizaciją ir druską, stiklą ir monetas sudėti į plastikinį maišelį ir išmesti. Saugu yra ir viską suvynioti į plėvelę ir išmesti.
Nebandykite indo ar monetų išplauti, juos reikia išmesti. Ši apsauga yra nebrangi, todėl išmesti stiklainį ir kiniškas monetas nesigailėdami.
Nebandykite išsaugoti kiniškų monetų iš naudotos druskos vandens apsaugos, nes jose susikaupę labai daug negatyvios Qi.
Apie visas 2017 metų žvaigždes skaitykite čia: skraidančios žvaigždės 2017.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą