2016 m. liepos 6 d., trečiadienis

KAIP PASIGAMINTI ASMENINĮ TALISMANĄ?

Žmonės dažnai pasirenka svetimus simbolius ir pradeda su jais dirbti, tai yra naudoti kokiems nors tikslams pasiekti. Žmonės nesupranta kaip visa tai veikia ir nesuvokia, kad tokiais simboliais jie griauna sau likimą! Todėl norint naudoti kažkokius ženklus ir pasiekti rezultatų, reikia suvokti koks ženklas kaip veikia energetiniame lygmenyje.

KAIP VEIKIA SIMBOLIAI?

Kiekvienas simbolis yra tam tikras ezoterinis raktas, kuris žmogui leidžia prisijungti prie tam tikrų vibracijų arba nuotaikų, kurios žmogui gali padėti valdyti savo gyvenimą.
Pirmiausia reikia atkreipti dėmesį į simbolio formą. Priklausomai nuo to, kokios figūros yra simbolis, atitinkamai tokias vibracijas jis ir pritraukia.




SIMBOLIŲ REIKŠMĖS

Jeigu simbolis yra apskritimo formos, tai reiškia, kad šiuo simboliu bus veikiama žmogaus SĄMONĖ. Jeigu norime kažką į mūsų sąmonę įdėti, reikia tai piešti apskritime! Apskritimas reiškia žmogaus sąmonę, arba jo gyvenimą, kurį sąlygoja jo sąmonė. Taigi apskritimas - žmogaus sąmonė arba jo energetinis kokonas.
Apskritimas
Jeigu simbolis yra kvadrato formos, toks simbolis reiškia MATERIALINĮ PASAULĮ. Kitaip, tai skamba kaip daržas, žemė ir fizinis materialusis kūnas. Taigi kvadrato formos talismanai yra susiję su materialine gerove. Simbolius, kurie susiję su materialine gerove, geriausia yra piešti kvadrato fone. Kvadratas yra žemė, žemė yra daržas, ką pasodinsite į daržą - tas užaugs!
Kvadratas
Trikampis reiškia žmogaus JAUSMUS. Jeigu žmogus nori veikti savo jausmus, arba nori prisišaukti kokius nors jausmus į savo gyvenimą, tuomet talismaną turėtų gamintis trikampio formos.
Trikampis
Jeigu norite kažką įsimylėti ir tai nupiešite apskritime - nieko nesigaus! Norite, kad jus kažkas pamiltų ir tai nupiešite kvadrate, tai tik sutrikdysite pinigų srautus savo gyvenime ir turėsite problemų šioje srityje! Žmonės, kurie to nežino, bet naudoja talismanus, prisidaro sau daug problemų. Jeigu materialinius norus piešiate apskritime - gyvenime atsiranda problemos. Jeigu jausmus piešiate kvadrate, atsiranda problemos su fiziniu kūnu. Jeigu pinigų pritraukimo ženklą nupiešite trikampyje, tai į savo gyvenimą prišauksite daug problemų.




Kiekviename ženkle yra tam tikri laukai. Kiekvienas simbolis turi viršutinę dalį (1), vidurinę dalį (2) ir apatinę dalį (3).
Trys talismano laukai
Viršutinė simbolio dalis (1) reiškia SVAJONES, ILIUZIJAS, ATEITĮ. Vidurinė simbolio dalis (2) reiškia DABARTĮ, apatinė simbolio dalis (3) reiškia PRAEITĮ.Taigi dabar jau turime supratimą, kaip reikia dėlioti tam tikrus simbolius. Mūsų tikslas yra kažką pašalinti praeityje, kažką pritraukti ateityje, kad kažkas pradėtų vykti dabartyje. Jeigu žmogus to nežino ir nupiešia pinigų ženklą praeityje, tai jis niekada neuždirbs pageidaujamų pinigų.




Simbolistikoje dažnai naudojami simboliai yra trikampis su viršūne į viršų ir trikampis su viršūne į apačią. Jeigu trikampio viršūnė nukreipta į viršų, tai energijos kryptis yra žemyn. Jeigu bet kuriame ženkle nupiešite trikampį, kurio viršūnė nukreipta į viršų, tai tie įvykiai eis į praeitį. Jeigu bet kuriame ženkle nupiešite trikampį, kurio viršūnė nukreipta į apačią, tai įvykiai iš praeities, keliaus į ateitį.
Trikampiai viršūne į viršų ir viršūne į apačią
Žemiau pateikti tie patys simboliai - trikampiai, o juose esanti rodyklė parodo kaip tuose trikampiuose juda energija.
Trikampiai ir juose judančios energijos kryptys
Trikampis su viršūne, nukreipta žemyn, didina žmogaus sąmonę. Toks simbolis pritraukia daug įvykių. Jeigu žmogus ant krūtinės nešioja tokį trikampį, tai jo galvoje bus daug minčių ir jos vis plėsis. Pavyzdžiui, žmogus gali pradėti nepertraukiamai galvoti apie kokį nors asmenį. Simbolis didina energiją aplink galvą.
Jeigu trikampis yra viršūne į viršų, tai visi nemalonumai, kuriuos žmogus turi šiame pasaulyje, pradeda judėti žemyn ir tai atneša materialinę gerovę. Jeigu žmogus ant krūtinės nešioja tokį trikampį, tai jam augs jausmingumas, bet jis bus fizinis. Žmogus jaus nenumaldomą seksualinį potraukį. Simbolis didina energiją apatinėse čakrose.




Aštuoniukė arba begalybės simbolis dar vadinamas MAGO simboliu. Mago simbolis yra labai pavojingas. Jį naudoti galima tik labai gerai suvokiant kaip jis veikia.
Aštuoniukė, begalybė arba Mago simbolis
Taro korta Magas
Jeigu vienoje mago simbolio kilpelėje įrašysite savo vardą, o kitoje - savo sutuoktinio, tai ši aštuoniukė, kuri yra kaip du lašai, gali arba susijungti ir tapti vienu rutuliu, arba atitrūkti, nes tarp jų yra labai nestabilus ryšys.
Aštuoniukė, nepriklausomai nuo to, ar ji guli, ar stovi - yra absoliutaus nepastovumo simbolis. Toks simbolis, nupieštas ant bet kokio paveikslėlio, prišauks labai didelį nestabilumą tame reikale.
Jeigu tokį simbolį piešite talismano viršuje, pirmame lauke, tai jums seksis nestabiliai, jeigu viduryje, antrame lauke, tai jūsų gyvenimas visiškai sugrius, jeigu apačioje, trečiame lauke, tai iš praeities lįs visokie nemalonumai. Jeigu tokį simbolį išgraviruosite ant sutuoktuvių žiedo, tai jūsų šeima greičiausiai iširs. Vyras 100 % išeis, o moteris 100 % pradės juo nepasitikėti. Simbolis vadinamas mago simboliu, nes magija - tai nestabilumas.




Ratas, kuris sukasi prieš laikrodžio rodyklę, pritraukia energiją į jūsų energetinį kokoną. Energiją priimantį simbolį galima piešti talismano viršuje, 1-oje talismano dalyje. Jeigu norite, kad ateitis kažką duotų, viršuje piešiate šį simbolį ir tai pritraukiate į ateitį.
Ratas sukasi prieš laikrodžio rodyklę
Ratas, kuris sukasi pagal laikrodžio rodyklę, atiduoda iš ženklo energiją. Tai yra realizacijos simbolis. Energiją atiduodantį simbolį galima piešti talismano viduryje, 2-oje talismano dalyje. Tokiu būdu antrame lygyje esanti energija bus atiduodama, tai yra jūs čia realizuosite save. Taigi šis simbolis yra atidavimo elementas. Šių simbolių piešti į talismano praeities lauką, tai yra į 3-iąją talismano dalį - neverta.
Ratas sukasi pagal laikrodžio rodyklę
Taigi, jeigu mums reikia jausmingos meilės, tai piešiame trikampį. Viršutiniame jo kampe piešiame ratą, kuris sukasi prieš laikrodžio rodyklę ir jis į mūsų gyvenimą pritraukia energiją, o viduryje - ratą, kuris sukasi pagal laikrodžio rodyklę, kuris mums atiduoda ir vyksta realizacija.
Galima taip pritraukti pinigus? Žinoma! Piešiame kvadratą, viršuje pritraukiantį energiją ratą, o viduryje - atiduodantį. Paprasta, kai žinome simbolių reikšmes?




Simbolis VIKA priverčia žmones galvoti. Jeigu šį simbolį piešti talismano apačioje, tai visi žmonės, kuriuos jūs sutikote savo gyvenime, pradeda apie jus galvoti. Jeigu vika simbolį piešite vidurinėje zonoje, tai visi žmonės, su kuriais jūs pastoviai bendraujate, pradės apie jus galvoti.
Vika
Jeigu vika simbolį apversite, tai toks simbolis gerins mūsų galimybes. Rekomenduojama apverstą simbolį vika piešti talismano apačioje, tai pagerins mūsų energijos, kurios simbolis nupieštas talismane, pagrindą ir padidins materialinę atramą. Galima tai pavadinti pagrindu po kojomis. Taigi tie žmonės, kurie paklius į jūsų gyvenimą, jie jumyse ras atramą.
Apversta vika
Galima naudoti šiuos simbolius sujungtus vieną su kitu. Toks simbolis sujungia abi šių simbolių savybes ir padės tuo, kad apie jus žmonės galvos, bei atsiras materialinės galimybės. Šis simbolis vertikaliai simetriškas, taigi jau neturi viršaus ir apačios.
Dviguba vika




KĄ REIŠKIA ŽVAIGŽDĖS?

PENKIAKAMPĖ ŽVAIGŽDĖ reiškia harmoniją gyvenime ir sveikatą. Jeigu penkiakampę žvaigždę apversite, tai jūsų gyvenimas apsivers 180 laipsnių. Pavyzdžiui, užsiimate verslu, nupiešiate apverstą penkiakampę ir jūsų verslas apsiverčia aukštyn kojomis. Ten, kur buvo blogai, bus gerai, o ten kur buvo gerai, bus blogai. Jeigu jūs trikampyje nupiešėte apverstą žvaigždę, tai visi santykiai, kurie pas jus buvo - nutrūks. Jeigu apverstą penkiakampę nupiešite savo sąmonėje (apskritime), tai jūsų sąmonėje viskas apsivers. Šis simbolis yra vienas iš sudėtingiausių. Jeigu nupiešti apverstoje penkiakampėje aštuoniukę, tai prasideda daug labai neįtikėtinų dalykų...
Pavyzdžiui, į apverstą penkiakampę įrašius žodį depresija ir nešiojant - depresija apsivers, tai yra dings. Kodėl šita žvaigždė apsiverčia? Apsiverčia, nes negali stovėti ant vieno kampo: nukrenta arba į dešinę, arba į kairę ir atsistoja ant dviejų kampų. Taigi, norint ko nors atsikratyti, galima tai įrašyti į apverstą penkiakampę ir nešioti kaip talismaną. Pavyzdžiui, liga, pinigų trūkumas... Taip galima pakeisti savo likimą.
Penkiakampė žvaigždė
ŠEŠIAKAMPĖ ŽVAIGŽDĖ, sudaryta iš dviejų trikampių ir reiškia, kad galimybės sutampa su mūsų norais.
Šešiakampė žvaigždė
Jeigu žvaigždės viduje nupiešite trikampį, kurio viršūnė nukreipta žemyn, toks ženklas padės atsikratyti gašlumo, mintys kils aukštyn ir žmogus taps labiau sąmoningas, pradės dirbti ir uždirbti, realizuosis savo sąmone ir protu. Jeigu šios žvaigždės viduje nupiešite trikampį, kurio viršūnė nukreipta aukštyn, tada žmogaus norai realizuosis per materialinę gerovę.
Šešiakampės žvaigždės ir trikampiai




SEPTYNKAMPĖ ŽVAIGŽDĖ - visiška žmogaus realizacija per bet kokius veiksmus. Jeigu nešiojate septynkampę žvaigždę, tai realizuosite materialinėje, dvasinėje ir jausmų srityse: visose gyvenimo kryptyse. Bet šis simbolis nėra nepavojingas, nes žmonės, kurie nešioja septynkampę, priversti dirbti be paliovos, negali ilsėtis. Ten, kur septynkampė žvaigždė, ten nėra baimės, tingėjimo ir visada reikia kažką daryti.
Septyniakampė žvaigždė
AŠTUONKAMPĖ ŽVAIGŽDĖ reiškia gyvenimo realizaciją per sukauptą išankstinę patirtį. Jeigu jūs manote, kad jūsų praeitame gyvenime buvo daug patirties, tai reikia nešioti aštuonkampę, kad tos patirties pagalba realizuoti save jau šiame gyvenime. Jeigu vyras, kuris nori kažkur bėgti, pradės nešioti aštuonkampę žvaigždę, jis su savo moterimi pragyvens labai ilgai.
Aštuoniakampė žvaigždė




Jeigu trikampyje nupiešti aštuonkampę žvaigždę, toks vyras mylės tą pačią ir vieną moterį. Jeigu trikampį apversti ir ant jo užrašyti moters vardą, toks vyras visada galvos apie savo moterį, kurios vardas užrašytas trikampyje. Jeigu aštuonkampį, esantį trikampyje apvesti apskritimu, tai vyras savo sąmonėje vis gausins savo mintis, jo mintys bus susikoncentravę ties tuo, kaip tą moterį dievinti.
Šiame simbolyje yra problema - jis apie ją visada galvos, bet jis jos negeis. Todėl, kad jis jos ir geistų, reikia dar vieno apversto trikampio ir tada visą simbolį įdėti į trikampį.
Aštuoniakampės žvaigždės ir trikampių simbolių deriniai, kad vyras mylėtų moterį





KĄ REIŠKIA SKAIČIAI?

Ezoterikoje naudojami keturi arabiški skaičiai. NULIS reiškia sąmonę.
AŠTUONIUKĖ - mago arba magijos simbolis ir reiškia nestabilumą. PENKETUKAS - jausmų didinimas. DVEJETAS - darbas ir veiksmas.
Skaičiai: nulis, aštuoniukė, penketukas ir dvejetas
Jeigu patiko straipsnis, šiuo metu galite NEMOKAMAI parsisiųsti Andrey Duiko video seminarą "ASMENINIS TALISMANAS, SIMBOLIAI IR ŽENKLAI", kurio informacija panaudota šiame straipsnyje. Šiaip seminaras kainuoja 100 $, bet čia jį parsisiųsite NEMOKAMAI!
http://duiko.guru/partner/inetalink/talfree




Informacijos šaltiniai: duiko.guru, pixabay.com nuotr.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą