2018 m. kovo 1 d., ketvirtadienis

ŽALIOJI SUN #4 2018 METAIS SKRIEJA PIETUOSE

2018 metais medžio Sun #4 įskrido į pietų sektorių. #4 yra sąlyginė žvaigždė, bet 8-ajame (2004 - 2024) periode ji yra palanki. #4 valdo romantiką, karjerą, keliones, kūrybiškumą, akademinius ir meninius talentus, išmintį ir intelektą ir apskritai savęs tobulinimą. Medžio žvaigždė #4 susieta su #9 žvaigždei būdinga ugnies energija, todėl galime tikėtis puikios sinergijos pietuose, jeigu laikysimės Feng Šui patarimų.
Žalioji Sun #4
Kad aktyvuoti šią šaunią įtaką, reikia naudoti Shou Kun qi Fu norų ir romantikos aktyvatorių jūsų namų ar biuro pietų sektoriuje 2018 metais. Jis yra ypatingas persiko žiedo aktyvatorius ir labai galingas skatinimo veikti aktyvatorius pietų sektoriuje.
Shou Kun qi Fu norų ir
romantikos aktyvatorius
Jeigu naudojate šį talismaną, tai prie kristalų tinka padėti paveiksliuką, kuris simbolizuoja viską, ko norite pasiekti gyvenime. Pavyzdžiui, kam nors tai gali būti gražus namas, kurio trokštate, vyras ar moteris, kuriuo gėritės, automobilis Ferrari, vaikų skaičius ir panašiai.
Sheng chi
aktyvatorius
Galite tiesiog susikurti savo svajonių lentą su visų jūsų norų nuotraukomis, nupiešti paveikslą ar parsisiųsti paveiksliukus iš interneto.
Tai iš tiesų yra labai galingas metodas paskatinti jūsų svajones pildytis ir tai tikrai veikia. Nepamirškite, kad paveiksliuką reikia padėti šalia Sheng chi aktyvatoriaus.









Nors metinė #4 žvaigždė yra labai palanki, be Feng Šui apsaugų, ji gali atnešti ir pageidaujamas, ir nepageidaujamas romantikos galimybes namų gyventojams. Jeigu pagrindinės jūsų namo ar biuro durys yra pietuose, tinkamų Feng Šui talismanų naudojimas metų eigoje jums gali atnešti naujas galimybes ir daug progų keliauti.
2018 metais pietų sektoriuje nereikėtų naudoti ugnies ar metalo spalvų, tokių kaip baltos, sidabrinės, chrominės, auksinės, varinės ar bronzinės, nes jos naikins tą gerą metų žvaigždės įtaką. Jeigu šios spalvos jau yra šiame sektoriuje, pavyzdžiui sofa ar sienos, tai įterpkite kai kurias vandens spalvas, tokias kaip mėlyna, juoda, pilka, pavyzdžiui, pagalvės, kilimai, staltiesės ir panašiai.
Kaip ir kiekviena žvaigždė, Žalioji #4 turi teigiamo ir neigiamo pobūdžio aspektus. Nors 2018 metais ši žvaigždė labai palanki, esant nepalankiai mėnesio žvaigždei gali kilti piktnaudžiavimas, sielvartas, skandalai ar pažeminimai širdies reikaluose. Pavojingi mėnesiai 2018 metais yra balandis, gegužė, birželis ir rugsėjis, todėl pasižymėkite šiuos mėnesius kalendoriuje ir pasiskaitykite skraidančių mėnesio žvaigždžių prognozes.
2018 metais pietus jūs turėtumėte laikyti santykių ir kūrybingumo sritimi ir šis sektorius yra labai tinkamas namų ar biuro gyventojams.
Jeigu pietuose yra svarbus kambarys, toks kaip darbo kambarys, miegamasis ar holas, turite šioje zonoje palaikyti tvarką ir švarą, nes tai turi labai didelę reikšmę. Jeigu 2018 metais jūsų pagrindinės durys  pietuose, užtikrinkite, kad jos būtų švarios ir tvarkingos per visu metus ir nelaikykite išmėtytų batų, o įsigykite batų lentynas, tai bus labai naudinga pietų sektoriuje šiais metais.
Taohua mandarininių ančių statulėlė
Kwan Yin statulėlė
Pietų sektoriuje esantis biuras - labai puiki vieta verslui 2018 metais. Ypač jeigu verslas toks, kaip juvelyrika, metalo darbai ar panašūs, aktyvuokite šią zoną ir palaikykite švarą ir tvarką.
Gražus ir galingas Feng Šui talismanas 2018 metams pietuose yra Taohua mandarininių ančių statulėlė, kuri yra ypatingas žavesio talismanas, paskatinantis persikų žiedą. Persikų žiedas šiais metais yra labai svarbus, nes pietuose #4 - romantikos, karjeros, gerovės ir akademinė žvaigždė.







Juodojo meliono sėklos (Gua zi)
Poros, kurių miegamasis yra pietų sektoriuje, gali mėgautis puikiais santykiais, jeigu 2018 metais tinkamai aktyvuos šią zoną. Šioje zonoje šiais metais yra puiki galimybė pradėti protingus palikuonis. Norėdami aktyvuoti šį sektorių, pastatykite Kwan Yin statulėlę.
Jeigu pageidaujate šiais metais susilaukti vaikų, tuomet turėtumėte pietų sektoriuje laikyti žemės riešutus su kevalais, ar bet kokias sėklas, pavyzdžiui, juodo ar raudono meliono sėklas (Gua zi). Mandarinuose, žemės riešutuose yra taip vadinamas Hua-sheng ir šio žodžio skambesys kinų kalboje reiškia daugelio vaikų gimimą. Taigi laikykite visa tai miegamajame, esančiame pietuose, tik būkite atsargūs, jeigu kas nors iš namiškių yra alergiškas riešutams.
Vėžlys drakono galva
Jeigu norite paskatinti romantiką, pietų sektoriuje 2018 metais labai tinka Vėžlys drakono galva.
Naudodami visus minėtus Feng Šui talismanus pietų sektoriuje, 2018 metais pasieksite puikių rezultatų santykių ar kūrybos srityse. Ši zona yra puiki rašytojams, menininkams, studentams ir bet kam, kas susiję su kelionių, kristalų, alternatyvų ir sveikatos pramone.
2018 metais pietuose venkite ugnies elementų ir ugnies spalvų, tokių kaip raudona, rožinė, purpurinė. Tinkamos spalvos yra mėlyna ar juoda. Jeigu pietų sektoriuje norite aktyvuoti kūrybingumą ir akademinius pasiekimus, pastatykite ar pakabinkite judančius daiktus, kad aktyvuotumėte gerąją šio sektoriaus či, bet nenaudokite vėjo varpelių.
Pietų sektorių laikykite pusiau aktyviu, kartais atidarykite langus. Nenaudokite metalinių daiktų. Pietuose leiskite laiką, jeigu norite paskatinti romantiką, kūrybingumą ir akademinius pasiekimus.




PATARIMAI PIETŲ SEKTORIUI 2018 METAIS

Feng Šui metalo elemento spalvos
- Jeigu jūsų biuras ar miegamasis pietuose - dekoravimui naudokite mėlyną spalvą.
-  Pietų sektoriuje nenaudokite metalo spalvų, tokių kaip baltos, sidabrinės, chrominės, auksinės, varinės ar bronzinės.
- Pietų sektoriuje venkite ugnies elementų ir ugnies spalvų, tokių kaip raudona, rožinė, purpurinė.
- Naudokite vandens spalvas, tokias kaip mėlyna, juoda, pilka.
Feng Šui ugnies elemento spalvos
- Darbui ar mokslams įrenkite stalo apšvietimą ir ant darbo stalo pastatykite kristalinį gaublį, pridėkite mėlynos spalvos daiktų, pavyzdžiui, mėlynas popierius, mėlyna knyga ir panašiai.
- Venkite metalinių daiktų ir didelių bei sunkių ornamentų.
- Patatykite Shou Kun qi Fu norų ir romantikos aktyvatorių.
- Šviežios gėlės ar maži vazonėliai su žaliais lapuočiais, bei žydintys augalai labai tinka pietų zonai. Mėlynos ar žalios gėlės - labai puikus pasirinkimas.
Feng Šui vandens elemento spalvos
- Taohua mandarininių ančių statulėlė, o taip pat kiti romantikos simboliai, kaip apsikabinę poros ir panašiai - labai tinka pietų sektoriuje šiais metais.
- Pastatykite mylimųjų nuotraukas ar meilės paveiksliukus, kad sustiprinti santykius ar pritraukti naują meilę. Tai galima padaryti naudojant porų nuotraukas, paveikslus ar statulėles.
- Nepamirškite, kad norų paveiksliuką reikia padėti šalia Sheng chi aktyvatoriaus.
- Jeigu poros, kuri nori šiais metais pradėti vaikelį, miegamasis yra pietuose, padėkite ten žemės riešutus su kevalais, ar bet kokias sėklas, pavyzdžiui, juodo ar raudono meliono sėklas (Gua zi).
- Jeigu norite pradėti protingus palikuonis, pietų sektorių aktyvuokite Kwan Yin statulėle.
- Romantikai paskatinti labai tinka Vėžlys drakono galva.
- Pietų sektoriuje palaikykite tvarką ir švarą.
- Jeigu norite aktyvuoti kūrybingumą ir akademinius pasiekimus, pietuose pastatykite ar pakabinkite judančius daiktus, bet nenaudokite vėjo varpelių.
- Pietų sektorių laikykite pusiau aktyviu, kartais atidarykite langus. Nenaudokite metalinių daiktų.
Viską apie skraidančias žvaigždes 2018 metais skaitykite  Skraidančios žvaigždės 2018, visus straipsnius apie skraidančias žvaigždes rasite čia: Skraidančios žvaigždės, o dar plačiau - visus straipsnius apie Feng Šui rasite čia: Feng Šui. Ačiū, kad domitės!
  Informacijos šaltinis: fengshuiweb.co.uk, pixabay.com nuotr., phoenixorion.com nuotr.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą