2018 m. kovo 1 d., ketvirtadienis

GELTONOJI LIAN ZHEN #5 2018 METAIS SKRIEJA ŠIAURĖJE

2018 metais šiaurinis sektorius žiauriai nukenčia nuo  metinės #5 žemės žvaigždės.
6 kiniškos
monetos, perrištos
raudonu siūlu
Penkiukė lankosi šiaurėje, kur gyvena žvaigždė #1, turinti vandens energiją, o tokia kombinacija gali būti labai griaunanti ir iššaukti turto praradimus ir nesėkmes, štai todėl Feng Šui apsaugos šiais metais šiauriniame sektoriuje yra būtinos.
2018 metais šiaurėje dar įsikūrę Trys pražūtys, kas šiaurės sektorių daro dar pavojingesnį, nebent šią zoną laikysite ramybėje ir naudosite galingas Feng Šui metalo apsaugas.




6 vamzdelių
vėjo varpeliai
Druskos vandens apsauga
2018 metais šiame sektoriuje namuose, išorėje ar sode tiesiog būtina vengti remonto, renovacijos ar dizaino keitimo darbų. Negalima trikdyti žemės kasant duobes, statant pamatus, ar vykdyti bet kokius darbus su garsiai dirbančia technika. Jeigu neturite galimybės šiaurinio sektoriaus darbų atidėti kitiems metams, būtinai pakabinkite 6 metalo vamzdelių vėjo varpelius katu su šešiomis kiniškomis monetomis, perrištomis raudonu siūlu ir pastatykite druskos vandens apsaugą.
Šis patarimas yra labai svarbus, nes šiame sektoriuje yra vienas iš blogiausių derinių: Trys pražūtys ir Geltonoji penkiukė.
Jeigu nenorite naudoti šių apsaugų arba negalite to sau leisti, nepanikuokite. Yra ir kitokių metodų, kad bloga įtaka šiame sektoriuje būtų susilpninta.
Vu lu
Šiame sektoriuje savo namuose ar biure naudokite daug geros kokybės metalo, ir užtikrinkite, kad visi dalykai, kurie bus naudojami šiame sektoriuje, būtų gerai išvalyti, jeigu buvo naudojami anksčiau. Tinkamos metalinių daiktų formos yra apvalūs, netgi nerūdijančio plieno šuns dubuo čia labai tinka. Netrikdykite šios vietos triukšminga veikla ar renovacijomis. Namai, turintys šiame sektoriuje sodą, turi vengti kasinėjimo ar statybos darbų.
Geltonoji penkiukė taip pat yra vadinama Wu Huang arba Lian Zhen kinų kalboje ir yra viena iš blogiausių metinių žvaigždžių. Ji yra labai nepastovi žvaigždė.
#5 žvaigždė neturi lyties, neturi trigramos ir yra labai pavojinga, jeigu sutrikdoma. Sutrikdyta ji gali sukelti katastrofas, ligas, teisminius bylinėjimusis didelius turto praradimus. Būkite su ja atsargūs. Kadangi šiaurė šiemet yra labai pavojinga vieta ir, jeigu jūsų miegamasis yra šioje zonoje, o jo perkelti į palankesnę zoną neįmanoma, pastatykite žalvarinį Vu Lu.
Šiaurinėje dalyje tinka ir švytuoklinis laikrodis. Nors reikia stengtis šioje zonoje nebūtų triukšmo, bet laikrodžio švytuoklės garsas simbolizuoja metalą ir toks garsas tinka.




Aukso spalvos Tsai Shen Yeh
(gėris ir turtas) statulėlė
Aukso spalvos Tsay Shen Yeh (gerovė ir turtas) - labai tinkamas talismanas šiauriniame kambaryje, kuris nuramins blogąją žemę ir saugos jūsų turtą ištisus metus.
Šiaurės sektoriuje 2018 metais nelaikykite raudonų objektų, ryškių šviesų, žvakių ar raudonų baldų ar interjero detalių, nes tai supykdys ir sustiprins #5 žvaigždę.
Bagua veidrodis
Jeigu tokiomis spalvomis jūsų šiaurinis kambarys yra jau dekoruotas, tuomet naudokite detales, kurios būtų baltos, sidabro, aukso ar vario spalvų, pavyzdžiui, pagalves, kilimėlius, staltieses ir panašiai. Taip pat galite naudoti tamsiai mėlyną ar juodą spalvas.
Žalvarinis drakonas
Kalbant apie metalinius objektus šiauriniame kambaryje, labai tinka žalvarinis Drakonas, tik nenaudokite raudonų drakonų.
Jeigu šiaurėje yra jūsų vonia, spinta ar svečių kambarys - tai labai geras variantas, nes tokie kambariai naudojami nedažnai ir negatyvi energija nesiaktyvuoja, bet net ir tokiu atveju naudokite Feng Šui apsaugas.
Jeigu šiaurinėje zonoje yra pagrindinės durys, sutepkite jas, kad negirgždėtų, pasirūpinkite, kad jos nebūtų trankomos. Pakeiskite arba gerai išvalykite Bagua veidrodį.
Ypatingai pasirūpinkite kovo, rugpjūčio, spalio ir lapkričio mėnesiais. Nenaudokite ugnies elemento spalvų, tokių kaip raudona, rožinė, purpurinė. Šiame sektoriuje esančias duris laikykite uždarytas.




PATARIMAI ŠIAURĖS SEKTORIUI 2018 METAIS

 - Jūsų namų ar biuro šiaurės sektoriuje venkite garsios muzikos.
Feng Šui ugnies elemento spalvos
- Nedekoruokite šiaurinio kambario raudona ar žemės spalvomis. Pilka, mėlyna ar balta yra tinkamos.
- Pastatykite druskos vandens apsaugą ir pakabinkite šešias kiniškas monetas, perrištas raudonu siūlu, bei 6 metalo vamzdelių vėjo varpelius. 
-  Pastatykite žalvarinį Vu Lu, jeigu šiauriniame sektoriuje yra jūsų miegamasis.
Feng Šui vandens elemento spalvos
- Metaliniai objektai, tokie kaip žalvarinis Drakonas šiame sektoriuje tinka taip pat, tik nenaudokite raudonų drakonų.
- Šiauriniame kambaryje nenaudokite raudonų objektų, degančių žvakių ar trikampių figūrų.
- Venkite bet kaip trikdyti šiaurinę namų ar biuro dalį. Neatlikite jokių remonto darbų.
- Jeigu šiauriniame kambaryje yra ugnies spalvų, užgesinkite jas baltos, sidabro, aukso ar vario spalvų daiktais.
Feng Šui metalo elemento spalvos

- Auksinė spalvos Tsay Shen Yeh (gerovė ir turtas) - labai tinkamas talismanas šiauriniame kambaryje, kuris nuramins blogąją žemę ir saugos jūsų turtą ištisus metus.
- Pakeiskite arba gerai išvalykite Bagua veidrodį, ypač jeigu šioje zonoje yra durys.
- Jeigu šiaurinėje dalyje yra jūsų pagrindinės durys, būtinai sutepkite vyrius, neleiskite joms trankytis ar girgždėti.
- Šiauriniame sektoriuje nenaudokite ventiliatorių ar kitų triukšmą keliančių įrengimų.
Viską apie skraidančias žvaigždes 2018 metais skaitykite  Skraidančios žvaigždės 2018, visus straipsnius apie skraidančias žvaigždes rasite čia: Skraidančios žvaigždės, o dar plačiau - visus straipsnius apie Feng Šui rasite čia: Feng Šui. Ačiū, kad domitės!
 Informacijos šaltinis: fengshuiweb.co.uk, pixabay.com nuotr., aliexpress.com nuotr.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą