2018 m. kovo 5 d., pirmadienis

BALTOJI CH'IEN #6 2018 METAIS SKRIEJA PIETVAKARIUOSE

Baltoji Ch'ien #6 - Dangiškoji žvaigždė (Wu Qu) šiemet gyvena pietvakarių rūmuose. Baltoji #6  2018 metais yra palanki pinigų žvaigždė. Šiais metais ji skrieja pietvakariuose, o šis sektorius labai tinka karjerai, turtui, politikams, lyderiams ir bet kam, kas dirba juvelyrikos ir mineralinių žaliavų sektoriuose.
Jeigu jūsų pagrindinės durys ar svarbus kambarys, toks kaip darbo kambarys ar svetainė šiais metais yra pietvakariuose, tai yra labai palanki situacija, kuri jums gali atnešti sėkmę, šlovę ir turto, jeigu šią zoną tinkamai aktyvuosite.
Baltoji Ch'ien #6
Nors #6 žvaigždė yra laimėjimas, bet metinė #6 yra miegamajame, ji gali sukelti problemų su kepenimis ar kojomis, todėl tokį miegamąjį turėtumėte dekoruoti vandens spalvomis: pakabinti vandens spalvų užuolaidas ar lovatiesę.





Gerovės ir sėkmės
talismanas Penki
Wu Fu šikšnosparniai
Svarbiausia apsauga 2018 metų pietvakariuose yra Gerovės ir sėkmės talismanas Penki Wu Fu šikšnosparniai. Tai - labai galingas ir reikalingas 2018 metų talismanas #6 žvaigždei, kuri skrieja žemės žvaigždės #2 (ligų žvaigždės) namuose, kuri gali išsklaidyti palankią #6 žvaigždės energiją.
2018 metais pietvakarių sektoriuje Hotėjus Buda yra gyvybiškai svarbus metinei metalo žvaigždei #6, skriejančiai pietvakariuose. Jeigu pietvakariuose yra miegamasis, studijų kambarys, virtuvė ar kitas svarbus kambarys, Hotėjus Buda yra būtinas. Hotėjus turi būti aukso spalvos, kairėje rankoje turi laikyti maišą, o dešinėje Mala karoliukus. Toks Hotėjaus statulėlės variantas yra labai svarbi Feng Šui apsaugos dalis šiame sektoriuje 2018 metais.
Hotėjus Buda
Buda, rankoje laikantis maišą, yra žinomas kaip Hotėjus Buda, kuris reiškia medvilninis maišas. Jis yra žinomas, kaip keliaujantis Buda, nes jis keliauja aplink pasaulį ir renka žmonių liūdesį ir problemas ir krauna juos į maišą. Hotėjaus Budos maišas taip pat simbolizuoja gerovę ir didelius turtus.
Budos karoliukai dešinėje rankoje simbolizuoja nesibaigiančią meditacijos praktiką, kuri atneša ramybę ir taiką visam pastatui, kuriame yra Hotėjus Buda.
Hotėjaus Budos išmatavimai turi būto palankūs pietvakarių sektoriui ir Hotėjus Buda turi būti 45 mm aukščio, kad patektų į Chai išmatavimą, kuris atneša sėkmę piniginiuose reikaluose, šešias sėkmes ir ateinančių metų fortūną.





Zhao Cai Jin Bao
amuletas
Hotėjus Buda dar žinomas kaip besijuokiantis Buda. Hotėjus buvo didelis vyras su dideliu pilvu, kuris XVI amžiuje keliavo po įvairius kaimus Japonijoje. Hotėjus Buda buvo linksmas ir keliavo su medvilniniu maišu. Kaimų gyventojai manė, kad jis išprotėjęs, nes visada juokėsi, bet greitai prie jo priprato ir juokdamiesi kartu su juo, pamiršdavo visas savo bėdas.
Hotėjus Buda juokdavosi tiek, kad kaimelių gyventojų problemos pasitraukdavo ir visi tikėjo, kad Buda pasiima visų bėdas ir susideda į savo maišą. Hotėjus Buda atnešdavo taiką ir džiaugsmą vaikams ir buvo vadinamas nesijuokiančiu Buda.
Geltonas kvarco kristalas
Zhao cai jin bao amuletas taip yra vienas iš pagrindinių 2018 metų amuletų, kuris apsaugo gerovę, karjerą ir šiais metais turėtų būti kiekvienuose namuose.  
Zhao Cai Jin Bao verčiama kaip sėkmės versle palinkėjimas ir Gerovės Dievo pakvietimas į namus, kad šeimą lydėtų fortūna - tegu turtai ir brangenybės ateina į šiuos namus.
Atkreipkite dėmesį į 2018 metų vasario, balandžio, rugsėjo ir lapkričio mėnesius.
Pietvakarių sektorius šiais metais turėtų būti aktyvus, galite laikyti atidarytas duris ir langus.
Tinkama spalva pietvakarių sektoriuje 2018 metais yra  geltona.
Galite pastatyti geltoną kvarco kristalą, ar pasikabinti briaunotą sferos tipo kristalą. Šiemet šiame sektoriuje aktyvuojamos gerovės ir verslo pusės.




PATARIMAI PIETVAKARIŲ SEKTORIUI 2018 METAIS

Feng Šui vandens elemento spalvos
 - Jeigu pietvakariuose yra jūsų miegamasis, dekoruokite jį mėlynomis ar juodomis spalvomis, nes tai padės jūsų sveikatai. Tinka ir mėlynos spalvos paveikslai, bet ne su vandenų atvaizdu.
- Naudokite Gerovės ir sėkmės talismaną Penki Wu Fu šikšnosparniai jūsų namų ar biuro pietvakarių sektoriuje,  kad pritrauktumėte ir apsaugotumėte turtą.
2018 metais pietvakarių sektoriuje Hotėjus Buda yra gyvybiškai svarbus.
Zhao cai jin bao amuletas taip yra vienas iš pagrindinių 2018 metų amuletų, kuris apsaugo gerovę, karjerą. 
Feng Šui ugnies elemento spalvos
- 2018 metais pietvakarių sektoriuje labai tinka pastatomi kvarco kristalai arba pakabinami briaunotieji sferiniai kristalai.
- 2018 metais pietvakariuose venkite raudonos spalvos ir žvakių.
- Pietvakarių kambarys turėtų būti aktyvus, laikykite atidarytus langus ir duris.
- Pietvakariuose 2018 metais labai tinka geltona spalva
Viską apie skraidančias žvaigždes 2018 metais skaitykite  Skraidančios žvaigždės 2018, visus straipsnius apie skraidančias žvaigždes rasite čia: Skraidančios žvaigždės, o dar plačiau - visus straipsnius apie Feng Šui rasite čia: Feng Šui. Ačiū, kad domitės
Viską apie skraidančias žvaigždes 2018 metais skaitykite  Skraidančios žvaigždės 2018, visus straipsnius apie skraidančias žvaigždes rasite čia: Skraidančios žvaigždės, o dar plačiau - visus straipsnius apie Feng Šui rasite čia: Feng Šui. Ačiū, kad domitės!
 Informacijos šaltinis: fengshuiweb.co.uk, fengshuimall.com nuotr., 



    Komentarų nėra:

    Rašyti komentarą