2018 m. vasario 22 d., ketvirtadienis

SKRAIDANČIŲ ŽVAIGŽDŽIŲ PROGNOZĖ 2018 METAMS

Skraidančios žvaigždės - vienas iš geriausių Feng Šui metodų, kurio pagalba galite optimizuoti savo gyvenimą ir pritraukti sėkmę 2018 Šuns metais. Tai tikrai paprastas, bet kartu labai tikslus metodas, leidžiantis nustatyti kokia energija kaupiasi jūsų namuose, suprasti kur ieškoti naudingos energijos ir kur stengtis sumažinti negatyvių Ša poveikį visų 2018-ųjų metų bėgyje.
Skraidančių žvaigždžių metodo pagrindas - nuostata, kad kiekvienas namas arba bet kuris biurų pastatas gali būti padalintas į 9 pagrindinius sektorius. Skraidančios žvaigždės atskrenda į kiekvieną iš sektorių ir to sektoriaus energija tampa laiminga arba nelaiminga. Anot vieno iš labiausiai gerbiamų didžių Feng Šui meistrų Lilian Too, būtent Skraidančios žvaigždės yra pats stipriausias ir greičiausias metodas efektyviam sėkmės pritraukimui į savo gyvenimą.
Kai nustatysite savo namų ar bet kokio kito namo ar darbo vietos sektorius, pagal šią prognozę bus labai paprasta pagauti sėkmę 2018 metais.
Šiame piešinėlyje pavaizduota kuriuose sektoriuose 2018 metais gyvena Skraidančios žvaigždės nuo 2018 vasario 16 dienos (pagal mėnulio kalendorių). Teigiamų žvaigždžių energiją (jos pažymėtos juoda spalva) būtina didinti. Neigiamų žvaigždžių (raudona spalva) - mažinti arba visai užblokuoti. Džiugi žinia yra ta, kad žinodami šią informaciją, jūs tampate savo likimo šeimininkais: iš teigiamų energijų galite išgauti maksimumą, o neigiamų žvaigždžių poveikį visiškai minimalizuoti.






NEGATYVIOS SKRAIDANČIOS ŽVAIGŽDĖS 2018 METAIS

 Taigi pirmiausiai verta išsiaiškinti neigiamas žvaigždes ir jas neutralizuoti elementais ir simboliais.

ŠIAURĖJE - PENKTOJI NEGATYVI ŽVAIGŽDĖ (VAN-VU) - GELTONOJI NESĖKMĖ

Geltonoji penkiukė 2018 metais atneša nelaimes į šiaurinį namų sektorių. Tiems, kas įsikūrę šiame sektoriuje, penkiukė atneša pavojus ir gyvenimo blogėjimą. Jeigu šiaurėje yra jūsų miegamasis, pagrindinės jūsų namų durys, ar durys, kurias jūs naudojate dažniausiai, geltonoji penkiukė gali jums atnešti įvairiausių nelaimių ir bėdų. 2018 metais šios žvaigždės įtaka gali pasireikšti stipriai sumažėjusiu darbiniu aktyvumu arba grėsminga neišgydoma liga.
Labai svarbu laiku nuslopinti blogą Geltonosios penkiukės įtaką, nes ji gali pasklisti po kitus jūsų namų sektorius. Jeigu Geltonoji penkiukė nebus slopinama, ji gali atnešti sunkią ligą,  nelaimingus atsitikimus ir praradimus, susijusius su daugeliu jūsų gyvenimo aspektų. Ši žvaigždė veikia kaip  visų rūšių nelaimių katalizatorius. Kartais tiesiog užtenka atsirasti Geltonosios penkiukės judėjimo kelyje, kad ištiktų nesėkmė.
Jeigu tenka dažnai būti kambaryje, kuri yra jūsų namo šiaurinėje dalyje, čia būtinai reikia padėti atitinkamą Feng Šui apsaugą. Jeigu jūsų namų fasadas šiaurinėje pusėje, prieš jį būtina pastatyti dar vieną talismaną. 2018 metais šiaurinėje pusėje vykstantys bet kokie darbai, susiję su griovimu ar kasimu, ypatingai kenksmingi, nes jie sustiprina negatyvų šios žvaigždės poveikį. Šiaurės pusėje šiais metais negalima gręžti sienų, griauti pertvarų ar kasti duobių, netgi paprasčiausiai triukšmauti, nes vis tokie veiksmai aktyvuoja Geltonąją žvaigždę ir iššaukia  rimtas nesėkmes.
Geltonoji penkiukė 2018 metais veikia  žmones, gimusius Žiurkės metais ir viduriniuosius sūnus šeimoje.
Šios žvaigždės neutralizavimui galite naudoti tokius talismanus, kaip Penkių elementų pagoda "Mėnulis ir Saulė", 6 colių penkių elementų pagoda arba Penkių elementų pagoda 2018 (8 colių).
Papildomai apsaugai ant kaklo galite nešioti Pagodos formos penkių elementų kuloną arba raktų pakabukus Auksinės mantros pagoda ar Penkių elementų pagoda 2018.




VAKARUOSE - SKRAIDANTI ŽVAIGŽDĖ NR. 2 - JUODOJI LIGA

Šiais metais Juodoji žvaigždė atneš netikėtas ligas ir pavojus į vakarinę jūsų namų dalį. Jeigu vakaruose jūsų miegamasis ar svetainė, joje reikės stipraus Feng Šui talismano arba metams miegamąjį ar svetainę perkelti į kitą kambarį. Jeigų jūsų namo fasadas į vakarus, rekomenduojama foje ir prie įėjimo durų nedegti ugnies ir pagal galimybę išdažyti balta spalva. Jeigu vakaruose pagrindinės durys, tai visi, kas jame gyvena, yra veikiami šios blogosios žvaigždės. Didžiausias pavojus kyla  jauniausiajai dukteriai šeimoje ir Gaidžio metais gimusiems. Jiems reikia saugotis kokio nors netikėto arba ilgo susirgimo.
Skraidančios žvaigždės nr. 2 neutralizacijai pastatykite Kuan In dievybės statulėlę su paukščiu Garuda, nešiokite kokį nors papuošalą su gydančiuoju Buda. Stipriais talismanais taip pat gali būti auksinė Vu Lu su Garuda, varinė Vu Lu su aštuoniais nemirtingaisiais, paukštis Garuda ir Budos stupa su brangakmeniais. Taip pat galima nešioti raktų pakabuką Gera sveikata, Garuda Vu Lu, kuloną gydantysis Buda arba Garuda Vu Lu.




ŠIAURĖS RYTUOSE -  PRIEŠIŠKA TREČIOJI SKRAIDANTI ŽVAIGŽDĖ - GINČAI

2018 metais Trečioji žvaigždė atneša priešišką energiją, kuri iššaukia ginčus, nesusipratimus ir bylinėjimąsi kiekvienam, kas gyvena ar dirba šiaurės rytuose. Blogiausia, ką gali iššaukti ši žvaigždė - tai prievarta ir tragedijos. Tradiciškai šios žvaigždės neutralizavimui Feng Šui rekomenduoja naudoti bet kokį Ugnies stichijos elementą. Bet koks daiktas, simbolizuojantis ugnies stichiją, pavyzdžiui ryškiai geltonos, oranžinės arba raudonos spalvos, gali būti puikiu talismanu, kurį reikia pastatyti į savo namų šiaurės rytų sektorių.
2018 metais negatyvi Trečiosios žvaigždės energija bus ypatingai stipri, todėl jos įveikimui reikėtų naudoti tokius talismanus, kaip Auksinis Kupigaru tridantis su vadžra arba Raudonasis erelis. Jie greitai neutralizuoja visą negerą energetiką ir išsklaido galimą negatyvą. Šiuos talismanus pastatykite jūsų svetainės ar jūsų darbo stalo šiaurės rytuose, kad sutrukdytumėte bet kokiai blogai energijai transformuotis į agresiją. Pastatų, kurių fasadai yra šiaurės rytuose, o taip pat jeigu šiame sektoriuje yra miegamasis ar pagrindinės jūsų namo durys, negatyvios Trečiosios žvaigždės energijos įveikimui naudokite talismanus Raudonasis erelis ar Raudonoji žvaigždė. Tai padės jums išvengti varginančių bylinėjimųsi ar juridinių pasipriešinimų, kurie jus gali labai nuvarginti.
Panašūs nemalonumai, kaip taisyklė, atsiranda visiškai netikėtai, be įspėjimų ir su jais būna labai sunku kovoti, todėl įsitikinkite, kad talismaną pastatėte reikiamoje vietoje. Šios žvaigždės negatyvi energija ypač pažeidžiamai veiks žmonės, gimusius Jaučio arba Tigro metais ir jauniausius šeimos sūnus.
Jeigu gyvenate pastate, kuris atsisukęs į šiaurės rytus, pasistenkite nuo savo pagrindinių durų pašalinti fontanus ir bet kokius vandens įrenginius, nedekite čia didelio kiekio ugnies ir duris arba sieną nudažyti raudona spalva. Kad išvengti ginčų, galima nešioti grandinėlę laikrodžiui Raudonasis erelis, taip pat Harmonijos amuletą. Taip pat galima nešioti kuloną Kristalinis besijuokiantis Buda iš nefrito.




RYTUOSE - SEPTINTOJI SKRAIDANTI ŽVAIGŽDĖ - VAGYSTĖS

Ši skraidanti žvaigždė atneša potencialią grėsmę vyresniajam sūnui ir prievartos bei vagysčių grėsmes. Jai veikiant, atsiranda politiniai neramumai ir iššaukiamas agresyvus  elgesys. Jeigu jūsų kambarys yra rytuose, geriau 2018 metais persikraustyti kitur, nes ši skraidanti žvaigždė yra viena iš blogiausių.
Labiausiai pažeidžiami bus žmonės, kurie gyvena namuose, esančiuose rytuose, kas daugiausiai laiko praleidžia rytiniame namų ar biuro pastato sektoriuje.
Septintosios skraidančios žvaigždės neutralizacijai geriausia naudoti vandenį ir viską, ką jis simbolizuoja. Būtent dėl to vienu iš geriausių talismanų yra raganosio ir dramblio figūrėlės jų natūralioje gyvenamoje aplinkoje. Taip pat galite naudoti lentą prieš vagystes, ritinį su slaptomis mantromis ir ant langų stiklo klijuoti specialų lipduką, apsaugantį nuo vagysčių ir įsilaužimų. Ypatingos apsaugos reikia pirmajam sūnui šeimoje ir  tiems, kas gimė Triušio metais. Šie žmonės gali nešioti  grandinėlę, pakabuką raktams su amuletais prieš vagystes arba savo automobilyje kabinti amuletus su drambliu arba raganosiu jų natūralioje gyvenamoje aplinkoje. Šiuos amuletus reikėtų nešioti visus 2018 metus.




POZITYVIOS SKRAIDANČIOS ŽVAIGŽDĖS 2018 METAIS

 Feng Šui Skraidančių žvaigždžių metodo naudojimas padės jums nustatyti sėkmingus jūsų namų sektorius ir sužinoti kur kaupiasi sėkmės energija Ši, kad ja galėtų naudotis visi jūsų namiškiai. Teigiamos energetikos sukūrimui naudokite Feng Šui sėkmės talismanus.

PIETRYČIUOSE - AŠTUNTOJI SKRAIDANTI ŽVAIGŽDĖ - TURTAS IR KLESTĖJIMAS

2018 metais pietryčiai bus pačiu geriausiu sektoriumi, todėl, kad čia skries Aštuoniukė, simbolizuojanti Turtą ir klestėjimą. Pagal Pa Gua aštuonbriaunį, pietryčiai yra bet kurių namų turto sektorius. Pietryčius valdanti trigrama Saulė tiesiogiai susijusi su klestėjimą atnešančiu vėju. Taigi 2018 metais Aštuoniukė, skriedama namų turto sektoriuje, žada jums sėkmingą jūsų aktyvo kaupimą visų metų eigoje. Tokiu būdu, 2018 metais pietryčių sektorius bus dvigubais sėkmingas, todėl jį būtinai reikia aktyvuoti.
Ypatingai pozityvi ši žvaigždė bus  tiems, kas gimė Drakono ar Gyvatės metais, o taip pat vyriausiajai šeimos dukteriai. Na ir, žinoma, visiems tiems, kurių namas yra pietryčiuose arba į šį sektorių atsisukęs fasadu. Jeigu daug laiko leidžiate pietryčiuose, arba čia yra pagrindinės jūsų namų durys, šiais metais jūs taip pat galėsite iš to gauti daug naudos, turto ir prabangos, laimės ir sėkmės.
Kad užsitarnauti Aštuntosios skraidančios žvaigždės palankumą, būtina šį sektorių pripildyti Jan energija - triukšmu ir linksmybėmis, lengvumu, judesiu, juoku. Visa tai įkvėps gyvybės ir jums neš sėkmę ir klestėjimą 2018 metais. Tam, kad maksimaliai padidinti Turto sėkmę Šuns metais, šiame sektoriuje pastatykite 8 Turto medžių talismaną, Aukso kalną arba Feng Šui talismaną, stiprinantį Aštuoniukę. Taip pat sėkmės pritraukimui naudokite 8 gausos durų stupą arba Magiškąjį kristalą su Baltu Tibeto dievu Džambala.




PIETVAKARIUOSE - ŠEŠTOJI SKRAIDANTI ŽVAIGŽDĖ - DANGIŠKA PALAIMA

2018 metais Dangiškosios palaimos žvaigždė skrieja pietvakarių sektoriuje. Ji atneša ne tik sėkmę, bet ir valdžią, autoritetą, padeda kilti karjeros laiptais ir žada pasisekimą visose kitose gyvenimo srityse. Tokia žvaigždės padėtis žada laimingus metus tiems, kurių namai yra pietvakariuose, į pietvakarius atsisukę fasadu ar šiame sektoriuje yra pagrindinės durys. Ypatingą naudą iš šios žvaigždės padėties gali gauti vyriausioji šeimos moteris, taip pat gimę Avies ir Beždžionės metais. Taip pat tie, kurių miegamasis yra pietvarakiuose.
Tam, kad suaktyvinti šią žvaigždę, jūsų namų pietvakarių sektoriuje pastatykite Feng Šui talismaną Poliarinė žvaigždė arba lentelę su Gui Reno atvaizdu. Su savimi galima nešioti raktų pakabuką su Dangiškuoju imperatoriumi, Gui Reno talismanu arba Poliarine žvaigžde.




ŠIAURĖS VAKARUOSE - SKRAIDANTI ŽVAIGŽDĖ NR. 1 - ATLYGIS, PERGALĖ

Baltoji pergalės žvaigždė Nr. 1 susijusi su sėkmės pasiekimu varžybose, todėl ji neša sėkmę būtent šioje srityje. 2018 metais pirmiausiai ji bus palanki tiems, kas daug laiko praleidžia šiaurės vakarų sektoriuje, pas ką šiame sektoriuje yra miegamasis ar pagindinės durys.
Baltoji skraidanti žvaigždė Nr. 1 pirmiausiai neša sėkmę vyriausiajam vyrui šeimoje, taip pat visiems, kas gimė Šuns ar Kiaulės metais. Kad aktyvuoti skraidančią žvaigždę Nr. 1, jūsų namų šiaurės vakarų sektoriuje pastatykite juostą su Pergalės drambliu ir kariu. Kad jus lydėtų sėkmė versle ir karjeroje, nešiokite su savimi raktų pakabuką su Pergalės ir sėkmės juosta arba sėkmę pritraukiančiu Feng Šui talismanu.




PIETUOSE - KETVIROJI SKRAIDANTI ŽVAIGŽDĖ - MEILĖS NUOTYKIAI

2017 metais pietų sektoriuje buvo neigiama Penktoji skraidanti žvaigždė, bet 2018 metais šį sektorių ji paliko. Į pietų sektorių 2018 metais atskrenda Ketveriukė, kuri jums žada daug meilės nuotykių.
Atkreipkite dėmesį, kad viengungiams ši žvaigždė yra sėkminga, bet tiems, kas turi sutuoktinį - viskas nėra taip paprasta. Reikalas tame, kad ši žvaigždė dažnai siejasi su meilės išdavystėmis, neištikimybe, todėl nieko keisto tame, kad vedusiems žmonėms tokia žvaigždė jų miegamajame gali ne visada patikti. Taigi, jeigu jūsų miegamasis yra pietų sektoriuje ir jūs vedęs ar ištekėjusi, jums reikėtų amuleto Santuokos gelbėtojas.
Šios romantiškos žvaigždės poveikis gali būti sustiprintas jeigu šiame sektoriuje pastatysite talismaną Dviguba laimė su bijūnais arba Mandarininės antys ant lotoso žiedo. Tam, kad sėkmė niekada jūsų nepaliktų, su savimi nešiokite auksinę grandinėle ar raktų pakabuką Dviguba laimė arba Dviguba laimė meilėje. Automobilio talismanui galite naudoti kvarcines mandarinines antis Meilės kerai.
Šalia meilės nuotykių, skraidanti žvaigždė Nr. 4 žada sėkmę žmonėms, turintiems literatūrinius, meninius ir bet kokius kitokius kūribinius sugebėjimus - menininkams, mokytojams, projektuotojams, lektoriams, tyrinėtojams. Studentai gali laukti sėkmės laikydami egzaminus, o abiturientai galės įstoti į prestižinį koledžą ar universitetą.
Akademinės šios nuostabios žvaigždės pusės aktyvavimui jums reikalingas raktų pakabukas ar grandinėlė su talismanu Išsilavinimas ir scholastika, Scholastiniai drakono vartai, Pagoda padaryta iš avantiurino. Savo namų pietų sektoriuje pastatykite septynių pakopų brangakmenių pagodą arba geltonąjį kristalą su šventomis mantromis.




CENTRE - DEVINTOJI SKRAIDANTI ŽVAIGŽDĖ - ATEITIES KLESTĖJIMAS

Ši nuostabi žvaigždė žada sėkmę ir klestėjimą ateityje visiems žmonėms, kurie bus centre, bet ypatingai tai palies kūrybingus ir drąsius žmones. Dėkite pastangas savo tikslo pasiekimui - ir jos būtinai atneš vaisių.
Šios žvaigždės prigimtis - ugnis, o centriniame sektoriuje ugnis gali būti užgesinta žeme, todėl šį sektorių būtina sustiprinti ir tinkamai įrengti. Tam jums padės talismanas Devyni kerai arba apyrankė iš 9 Dzi karolių su kilpomis, kurie aplink jus sukurs sėkmės aurą. Centriniame jūsų namų sektoriuje pastatykite 9 medinius drakonus Ru I arba 3 rinkinius po 3 auksines monetas ant jūsų rašomojo stalo arba šalia kasos aparato.




TRYS PRAŽŪTYS

2018 metais visa šiaurinė jūsų namų dalis bus veikiama trijų negatyvių žvaigždžių arba trijų žvaigždžių - žudikių, kurios atneša nesėkmes ir įvairias nelaimes, tokias kaip reputacijos, turto praradimas arba santykių su mylimu žmogumi griuvimas. Šios trys pražūtys gali paleisti vėjais pačius didžiausius planus ir atnešti netikėtas pasekmes ir kliūtis.
Šių žvaigždžių keliamą grėsmę gali pajusti bet kuris žmogus, dažnai esantis šiaurės sektoriuje, taip pat vidurinieji sūnūs šeimoje. Todėl 2018 metais, ypač antroje dienos pusėje, jūsų namų šiaurės sektoriuose langus ir duris reikėtų laikyti uždarytus. Tai padės jums užblokuoti neigiamą trijų pražūčių poveikį, neįleis jo į namus. Žinoma, reikia pastatyti apsaugą: Ši Liną, Fu Dogą ir Pi Jao.
Viską apie skraidančias žvaigždes 2018 metais skaitykite  Skraidančios žvaigždės 2018, visus straipsnius apie skraidančias žvaigždes rasite čia: Skraidančios žvaigždės, o dar plačiau - visus straipsnius apie Feng Šui rasite čia: Feng Šui. Ačiū, kad domitės!
Informacijos šaltiniai: astromeridian.ru, pixabay.com nuotr., whitecarat.ca nuotr., goldenphoenix.com.ua nuotr.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą