2018 m. vasario 28 d., trečiadienis

NEFRITO CHEN #3 2018 METAIS SKRIEJA ŠIAURĖS RYTUOSE

Šiaurės rytai 2018 metais nėra  palankus sektorius, jis gali sukelti vagysčių, ginčų, turto praradimų, teisinių problemų ir šių nemalonumų rizika ypač padidėja, jeigu šiaurės rytų sektoriuje yra pagrindinės durys ar svarbus kambarys. Minėtų nemalonumų šiais metais gali sulaukti jauniausiasis šeimos sūnus ar, jeigu jo nėra, tiesiog kitas šeimos vyras, todėl jiems reikia naudoti Feng Šui apsaugas, kad išvengti nemalonumų.
Nefrito Chen #3
Norėdami pakoreguoti blogą šio sektoriaus poveikį, naudokite raudonas dekoro detales, žvakes, lempas ir šviesas. Paprastas ir puikus vaistas yra raudonas (ugnies spalva) grindų kilimėlis ar stalinė lempa su raudonu gaubtu. Nenaudokite metalo (metalo spalvos tinka), kad kontroliuoti šią energiją, nes tai sustiprins ją ir ribos teigiamą palankių mėnesių žvaigždžių įtaką ir didins neigiamą poveikį.
Bagua veidrodis
Venkite šiame sektoriuje kambarinių vandens fontanų. Kai kuriose knygose ar portaluose rašoma, kad #3 medžio žvaigždė 8 periode (2004 - 2024) yra teigiama, bet iš tiesų ji vis dar yra nenuspėjama žvaigždė ir geriau jos neaktyvuoti, nebent jūs esate kvalifikuotas Feng Šui specialistas ar naudojatės kokybiška Feng Šui programa. Vėlesnėje 20-ties metų 8 periodo dalyje tai jau bus galima daryti.












Baohulu
moliūgas
Labai svarbu, kad bet kokių dokumentų pasirašymas, jeigu tai vyksta kabinete ar kambaryje, esančiame šiaurės rytuose, 2018 metais vyktų tik po atidaus patikrinimo, nes metinės #3 žvaigždės energija šiaurės rytams atneša nesutarimus, barnius ir bylinėjimąsi. Bet kuriuo atveju prarasite daug laiko ir turto, taigi būkite atsargūs 2018 metais ir ypač tuomet, jeigu jūsų pagrindinės durys yra šiaurės rytų sektoriuje. Jeigu tik turite galimybę - naudokite kitas duris. Labai tiktų pakabinti Bagua veidrodį su i-čing moneta. 2018 metais šis sektorius nepalankus, nes #3 žvaigždė skrieja šiaurės rytų Ken sektoriuje, kuris yra žemės elementas, o medis ir žemė yra konflikte ir iššaukia daug problemų.
Drakonas su perlu
huo long ming zhu
Šiaurės rytams 2018 metais labai svarbus apsauginis Baohulu moliūgas, kuris simbolizuoja turtus ir pastatų apsaugą, ant kurio įspausta turto, sėkmės ir sveikatos simboliai, apsaugantis nuo metinės #3 žvaigždės.
Kita labai galinga apsauga šiaurės rytų sektoriui yra Drakonas su perlu huo long ming zhu (ugnies drakonas su brangenybėmis), kuris turi būti kabinamas jūsų namų ar biuro šiaurės rytuose, kad išsklaidytų ir pašalintų teisinių dalykų, ginčų, sukčiavimo ir piniginių nuostolių riziką. 












PATARIMAI ŠIAURĖS RYTŲ SEKTORIUI 2018 METAIS

Feng Šui ugnies elemento spalvos
Šiaurės rytuose pastatykite lempą, jeigu galite pasirinkti, tai medinis lempos stovas su persikiniu/raudonu gaubtu tinka geriausiai. 
- Nekabinkite  vėjo varpelių iš jokios medžiagos, o ypač netinka metaliniai vėjo varpeliai.
- Patikrinkite savo namo būklę ir ypač dūmų signalizacijos veikimą.
- Pakabinkite apsauginį Baohulu moliūgą, kad užkirstumėte metinės #3 žvaigždės negatyvų poveikį.
- Jeigu jūsų biuras ar darbo kambarys šiaurės rytuose, prieš pasirašydami dokumentus viską tikrinkite.
- Saugokitės kirčio iš nugaros, ko nors nepastebimo už jūsų nugaros ar kažko, ką jūs manėte gerai žinąs.
- Šiaurės rytuose pakabinkite Drakono su perlu pakabuką.

- Jeigu jūsų pagrindinės durys yra šiaurės rytų sektoriuje, naudokite kitas duris, nesant galimybei - pakabinkite Bagua veidrodį su i-čing moneta.
Viską apie skraidančias žvaigždes 2018 metais skaitykite  Skraidančios žvaigždės 2018, visus straipsnius apie skraidančias žvaigždes rasite čia: Skraidančios žvaigždės, o dar plačiau - visus straipsnius apie Feng Šui rasite čia: Feng Šui. Ačiū, kad domitės!
 Informacijos šaltinis: fengshuiweb.co.uk



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą