2018 m. kovo 23 d., penktadienis

BALTOJI KEN #8 2018 METAIS SKRIEJA PIETRYČIUOSE

Žvaigždė Ken #8 yra labiausiai palanki žvaigždė sekantiems septyneriems metams Skraidančių žvaigždžių (Xuan Kong) cikle. Metinė #8 žvaigdė 2018 metais skrieja pietryčiuose. Jeigu pietryčiuose yra jūsų pagrindinės durys, darbo kambarys, miegamasis ar kitas svarbus kambarys, kuris dažnai naudojamas - ši zona šiais metais labai puiki ir daro teigiamą įtaką.
Baltoji Ken #8
Deja, dėl metinio Sui Po, kuris šiais metais taip pat yra pietryčių sektoriuje, ir dėl pietryčių elemento medžio, ši žvaigždė su šiais abiem elementais konfliktuoja, bet galima šį konfliktą nuraminti.

Jiébàopínchuán Meistro apsauga
Kaip ir su kiekvienais naujais Feng Šui metais, labai svarbu yra specialioji Meistro apsauga. 2018 metais ji vadinama Jiébàopínchuán Meistro apsauga. Ši apsauga gali būti naudojama tik Jang Šunio (Wu Xu) metais ir ji aktyvina metinę gerovės žvaigždę #8.
Ši apsauga naudojama apsaugoti ir gausinti gerovę, sėkmę 2018 metais. Ypač tai veikia vyriausiąją dukterį šeimoje ar moterį biure. Jeigu dukros nėra, apsauga reikalinga vyrams ir turtui. Tai galingiausia apsauga 2018 metais.





Pora rožinio kvarco širdžių ir Mandarininių ančių pora
Jeigu pietryčiuose yra jūsų biuras ar pagrindinės durys 2018 metais, galite sulaukti turto, šlovės, romantikos ir prestižo netgi neaktyvavus sektoriaus. Ši žvaigždė atneša sėkmę ir gerus laikus netgi būdama konflikte su elementu. Jeigu vyresnioji sesuo ar jaunesnysis sūnus daug laiko praleidžia pietryčiuose, apsaugą pastatyti reikėtų.
Kristalinis gaublys
Metų laužytojas Sui Po užima priešingą vietą negu Didysis kunigaikštis Tai Sui ir 2018 metais jis yra pietryčiuose. Šioje zonoje dėl to turi būti ramybė, jokių renovacijų ar triukšmingos veiklos. Jeigu ši zona bus trikdoma, gali atsirasti sveikatos problemų, o ypač vyresnių žmonių atžvilgiu. Tradiciškai norint nuraminti Sui Po Šuns metais reikia pakabinti Cai Leishui kristalų talismaną ir naudoti Jiébàopínchuán Meistro apsaugą.
Trikojė varlė
Pietryčiai 2018 metais labai gera vieta vaikų studijoms, bet būtinai reikia palaikyti ramybę. Ant darbo stalo pastatykite stalinę lempą ir kristalinį gaublį, kad sustiprintumėte koncentraciją.
Jeigu dirbate su simboliais, kvarco kristalais, kristaliniais rutuliais ar briaunuotaisiais kristalais, tam šiais metais labai tinkama pietryčių zona. Žvaigždė #8 taip pat valdo santykius, taigi mielas romantinis aktyvatorius yra Pora rožinio kvarco širdžių ar Mandarininių ančių pora.
Cai Leishui
kristalo talismanas
Nors prognozuojama, kad 2018 metais pietryčiuose turtui labai palankus sektorius, saugokitės įtakos pertekliaus, nes tai gali sukelti sveikatos problemas. Papildomas darbas gali atnešti gerų pajamų, bet saugokite sveikatą: gali kilti pavojus dėl streso, aukšto kraujo spaudimo ar inkstų sutrikimai.
Dar viena svarbi apsauga 2018 metų pietryčių sektoriui yra Cai Leishui kristalo talismanas. Jis puikiai skatina turtus ir 2018 metais pakabintas pietryčių sektoriuje atneš sėkmę ir aštuonis palaiminimus. Šis gražus stiklo kristalas, pakabintas netoli nuo lango ir apšviečiamas saulės, spindi gražiomis vaivorykštės spalvomis.
 metais pietryčių sektoriuje nelaikykite sunkaus metalo, nes jis silpmins gerąją žemę.

Raudona Tsai Shen Yeh statula

Šiais metais pietryčiai yra labai stipri turto, sėkmės ir romantikos zona, todėl čia laikykite svarbius finansinius dokumentus, tokius kaip akcijas, investicijas ir pan. Jeigu mėgstate naudoti simbolines Feng Šui priemones, galite padėti Trikoję varlę, atsuktą į jūsų Sheng Chi kryptį turtui arba porą rožinio kvarco širdies formos kristalų romantikai.
Taip pat šiame sektoriuje 2018 metais tinka pastatyti raudoną Tsai Shen Yeh statulą, kad apsaugotumėte turtą.
Saugokite sveikatą kovo, balandžio ir lapkričio mėnesiais.




 

 

PATARIMAI PIETRYČIŲ SEKTORIUI 2018 METAIS

- Pakabinkite Cai Leishui kristalą jūsų namų ar biuro pietryčiuose.
- Pietryčių zonoje palaikykite ramybę ir tylą.
- Pastatykite Jiébàopínchuán Meistro apsaugą pietryčiuose.
- ugnies spalvos daiktų, kad susibalansuotų energijos. Tinka užtiesalai, pagalvės, staltiesės ir pan.
Feng Šui ugnies elemento spalvos
Pietryčiuose pastatykite
- Jeigu pietryčiuose miegamasis - pastatykite ametisto ar bet kokio kristalo daiktų, kad sustiprintumėte palankios #8 gerosios žemės elementą.
- Pastatykite raudoną Tsai Shen Yeh statulą, kad apsaugotumėte turtą.
- Pietryčiai 2018 metais labai gera vieta vaikų studijoms, bet reikia palaikyti ramybę. Pastatykite stalinę lempą ir kristalinį gaublį ant stalo, kad sustiprintumėte koncentraciją.
- Romantikos aktyvatoriai yra Rožinių Mandarininių ančių pora, laikoma pietryčių sektoriuje.
- Kiek tik įmanoma pietryčių zoną laikykite atvirą, kad palanki či pasklistų po visus namus.tz Mandarin Ducks in the southeast this year.
 Viską apie skraidančias žvaigždes 2018 metais skaitykite  Skraidančios žvaigždės 2018, visus straipsnius apie skraidančias žvaigždes rasite čia: Skraidančios žvaigždės, o dar plačiau - visus straipsnius apie Feng Šui rasite čia: Feng Šui. Ačiū, kad domitės!
Informacijos šaltinis: fengshuiweb.co.uk, pixabay.com nuotr.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą