2017 m. liepos 22 d., šeštadienis

PIRMOJI MĖNULIO CIKLO DIENA - ŽIBINTAS - SVAJOKITE, NES VISKAS PILDYSIS!

Naujo Mėnulio ciklo pradžia susijusi su viskuo kas nauja. Pirmoji Mėnulio ciklo diena - tinkamas laikas apmąstyti planus, naujus darbus. Konkretiems veiksmams tokia diena nėra tinkama.
Pirmoji Mėnulio diena pasižymi didžiule kūrybine jėga, todėl visi šios dienos sumanymai turi tendenciją būti įgyvendinti. Susikurkite mintyse vaizdinį ką norite įgyvendinti. Jeigu nuoširdžiai padirbėsite, aplinkybės padės įgyvendinti jūsų norus. Galvokite atsargiai, nes ir netinkami norai pildysis...




Pirmąją Mėnulio ciklo dieną labai tinka pasėdėti prie žvakės, laužo ar židinio. Tokią dieną galima suvokti kas mus slegia. Verta apmąstyti viską, kas buvo blogai ir suvokti tai kaip pamoką. Jei nieko blogo neprisimenate - jūsų siela švari.
Tokia diena tinkama atsisakyti blogų įpročių. Teigiamas šios dienos impulsas padės atsilaikyti prieš blogo įpročio pagundas. Norint išsiugdyti naują, pageidaujamą įprotį, pavyzdžiui, rytais bėgioti, tai pradėkite daryti būtent pirmąją mėnulio dieną. Ir tęskite 21 parą. Iš pradžių bus sunku, bet vėliau, šio įpročio negalėsite taip paprastai atsisakyti.
Tokią dieną nerekomenduojama daug valgyti, ypač karšto ir aštraus maisto, gerti alkoholinių gėrimų. Tokiu metu organizmas gautą maistą linkęs nesudeginti, o pasidėti atsargai. O tai ne visuomet gerai.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą