2017 m. kovo 12 d., sekmadienis

ŽALIOJI SUN 4 2017 METAIS LO ŠU KVADRATO ŠIAURĖS RYTUOSE

Mėlynas Kwan Yin
Sun #4
Medžio SUN 4 2017 metais skrieja  šiaurės rytų sektoriuje. Ji yra sąlyginė žvaigždė, bet  aštuntajame periode (2004 - 2024) ji yra palanki. Tinkamai aktyvuota ji neša romantiką, keliones, kūrybiškumą, akademinius ir artistinius talentus, išmintį ir intelektą, savęs tobulinimą. Jeigu norite aktyvuoti šią nuostabią žvaigždę, privalote naudoti YIN vandens elementus arba vandens spalvas, tokias kaip mėlyna ar juoda. Čia labai tinka turėti mandarininių ančių porelę, vėžlį drakono galva ir jūsų ar jūsų partnerio/šeimos nuotraukas.




Mandarininių ančių porelė
YIN vandens elementai yra šviežias vanduo ir idealus pavyzdys yra pamerkti vandenyje augantys bambuko ūgliai arba šviežios į švarų vandenį pamerktos žydinčios gėlės. 2017 metais šiaurės rytuose Yin vandeniui naudokite mėlyną, pilką, anglies spalvos ar juodą vazą. Galite naudoti paprasčiausią vandens indą, bet jis turi būti labai švarus, nes nešvarus ar užsistovėjęs vanduo sukels santykių problemų.




Vėžlys drakono galva
Mėlynas Kwan Yin
Pagrindinė apsauga šiaurės rytuose yra mėlynai dažytas Kwan Yin. Tai yra specialus aktyvatorius ir apsauga ir 2017 metais turi būti pastatoma šiaurės rytuose, kad apsaugotų ir aktyvuotų santykius ir karjerą, kad atremtų fizines ir psichines atakas. Tai negali būti bet kokia Kwan Yin statulėlė, ji turi būti tam tikro dydžio ir mėlynos spalvos, kad šviesaus vandens spalva sustiprintų šios ketvirtosios santykius valdančios žemės žvaigždės įtaką.
Be apsaugos ir aktyvatorių arba jeigu jie pastatyti ne vietoje,  ketvirtoji žvaigždė į namus gali atnešti ir pageidaujamų, ir nepageidaujamų romantiškų santykių galimybes. Jeigu durys yra šiaurės rytuose, tinkamai parinkta apsauga ir aktyvatoriai gali atnešti naujų galimybių ir daug kelionių.
Šiame sektoriuje nenaudokite ugnies ar metalo ir tokių spalvų kaip balta ar sidabro. Nepergyvenkite, jeigu šios spalvos jau yra jūsų interjere, tiesiog patalpinkite ten ką nors mėlyną ar juodą: grindų kilimėlį, pagalvėles, staltieses ar kažką panašaus.




Xin Xiang Shi Cheng
norų ir romantikos aktyvatorius
Kaip ir kiekviena žvaigždė, žalioji ketveriukė turi teigiamų ir neigiamų savo natūros aspektų. 2017 metais ji 2017 metais yra palanki žvaigždė, bet paveikta nepalankios mėnesio žvaigždės gali atnešti išdavystę, sielvartą skandalą arba pažeminimą širdies reikaluose. Nepalankūs mėnesiai 2017 metais yra liepa, rugpjūtis, spalis ir lapkritis. Labai gerai šiuo metu apsaugoti savo santykius ir kūrybinį potencialą.
Jeigu šiaurės rytuose yra tokie svarbūs dalykai kaip pagrindinės durys, holas, miegamasis ir panašiai, būtinai palaikykite kaip tik įmanoma didesnę švarą ir tvarką.
Vienas iš galimų apsaugų ir aktyvatorių yra Xin Xiang Shi Cheng norų ir romantikos aktyvatorius.





2017 METŲ SANTRAUKA

- Jeigu pageidaujate  santykių ar kūrybingumo, aktyvuokite ir apsaugokite šiaurės rytų sektorių 2017 metais. Šis sektorius šiais metais labai tinka rašytojams, artistams, studentams ir visiems, kas susiję su kelionių industrija.
- Venkite raudonos spalvos.
- Tinkamos spalvos yra mėlyna ir juoda.
- Jeigu norite aktyvuoti kūrybingumo ir akademinių pasiekimų sritį, padėkite ar pakabinkite judančius objektus, kad sustiprintumėte sektoriaus či, tik nenaudokite vėjo varpelių.
- Sektoriuje turi būti palaikoma vidutinė ramybė. Langus galima kartais atverti. Šiame sektoriuje nenaudokite metalinių daiktų, o ypač vėjo varpelių 2017 metais.
- Jeigu norite romantiškų santykių, kūrybiškumo ar akademinių pasiekimų - leiskite šiame sektoriuje daugiau laiko.
- Darbo kambaryje, esančiame šiaurės rytuose, ant darbo stalo pastatykite krištolinį gaublį, mėlynos spalvos daiktų: mėlynas popierius, melynos knygos ir panašiai.
- Venkite daug metalinių daiktų, ypač sunkių ir didelių.
- Šviežios gėlės ar maži vazonėliai su žaliais lapais ar žiedais labai tinka šiame sektoriuje 2017 metais. Tinka mėlynos ar žalios gėlės.
-  Pastatykite mėlyną Kwan Yin statulėlę, kad aktyvuoti ir apsaugoti romantiškus santykius, karjerą ir akademinius pasiekimus 2017 metais.
- Jeigu turite mandarinines antis - padėkite jas šiame sektoriuje, taip pat labai tinka romantikos simboliai, tokie kaip apsikabinę poros ir panašiai.
- Pastatykite mylimųjų nuotraukas, kad aktyvuotumėte santykius ir pritrauktumėte naują meilę. Tai gali būti porų (būtinai porų) nuotraukos, paveikslai, statulėlės.
- Pastatykite Xin Xiang Shi Cheng norų ir romantikos aktyvatorių.
- Romantikai prišaukti tinka vėžlys su drakono galva ir mandarininių ančių porelė.
 Apie visas 2017 metų žvaigždes skaitykite čia: skraidančios žvaigždės 2017.







Informacijos šaltiniai: fengshuiweb.co.uk, ievossodai.lt nuotr., cwiilgroup.eu nuotr.,



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą