2017 m. vasario 18 d., šeštadienis

SKRAIDANČIŲ ŽVAIGŽDŽIŲ PROGNOZĖ 2017 METAMS

Sužinokite, kokius sektorius kokios Skraidančios žvaigždės aplankys 2017 metais ir pasinaudokite visais galimais 2017 metų privalumais!
Atkreipkite dėmesį į Skraidančias žvaigždes, kurių įtaką galima koreguoti Feng Šui atributais ir jums atsiskleis laimės ir sėkmės paslaptys. Skraidančių žvaigždžių 2017 metų lentelėse pateiktas energijų pasiskirstymas kiekviename iš devynerių namų ar biuro sektorių.
Skraidančių žvaigždžių žemėlapis padės jums maksimaliai pritraukti sėkmę, teisingai suplanuoti savo namus ir jų interjerą.
Paprastam žmogui šis metodas yra idealus, nes jo pagalba galite viską kontroliuoti. Pavyzdžiui, landšafto Feng Šui, pakankamai sudėtingas tiems, kas nesa šios srities ekspertais. Šis metodas padės jums kontroliuoti situaciją ir atlikti būtinus pakeitimus, o ne jaudintis dėl jus supančių dalykų, kurių jūs negalite pakeisti, pavyzdžiui, pastatai ar kalnai.




Skraidančių žvaigždžių metodas remiasi faktais, o ne intuicija. Tai - vienas iš praktiškiausių būdų pakeisti tris gyvenimo sferas: sėkmę sveikatos reikaluose, klestėjimą ir santykių sėkmę. Metodas vertina energijų pokyčius laike ir erdvėje. Jūs ne tik sužinosite apie artėjančią problemą, bet, panaudodami tam tikrus apsaugos metodus, galėsite jos išvengti. Tik jūs esate atsakingi už savo sėkmę, laimę ir galimybes.
Įprastas Skraidančių žvaigždžių žemėlapis 2017 metams sudarytas iš 9 skaitmenų Lo Šu kvadrate. Lo Šu kvadratas jau daugelį metų naudojamas ateities spėjimui. Kiekviena žvaigždė (numeris) iš vieno sektoriaus į kita juda tam tikra tvarka Lo Šu kvadrate.
Žemėlapis pradeda veikti 2017 metų sausio 28 dieną. Uždėkite šį žemėlapį ant patalpų plano, kad nustatytumėte palankias ir nepalankias zonas. Iš pradžių rekomenduojama išsiaiškinti nepalankias žvaigždes, po to - palankias. Žvaigždės jus veiks, jeigu toje kryptyje arba tame sektoriuje yra įėjimas į patalpas, jeigu toje zonoje yra miegamasis.




NEGATYVIOS SKRAIDANČIOS ŽVAIGŽDĖS 2017 METAIS

Taigi pirmiausiai verta išsiaiškinti neigiamas žvaigždes ir jas neutralizuoti elementais ir simboliais.

PIETUOSE - PENKTOJI GELTONOJI NEGATYVI ŽVAIGŽDĖ (VAN-VU)

Tai - pati problematiškiausia žvaigždė, nes ji atneša nesėkmes, tragedijas ir bėdas. Van-vu siejama su pajamų ir net žmogaus gyvenimo praradimais. Žvaigždė gali išprovokuoti rimtas sveikatos problemas, todėl jeigu viskas taip rimta, geriau šioje zonoje nebūti.
Jeigu jūsų miegamasis yra pietinėje namų dalyje, pageidaujama šiems metams jį perkelti, jeigu tik yra tokia galimybė. Jeigu pagal horoskopą jūs Arklys, jūs esate rizikos zonoje ir jums geriau tokiame kambaryje nemiegoti. Zonoje palaikykite tylą - langai ir durys turi būti uždaryti, nejunkite muzikos ir televizoriaus. Pietinėje sodo dalyje nekaskite, ten nesodinkite medžių.
Pietinėje namų pusėje padėkite metalinių daiktų. 6 colių gyvenimo medis 5 elementų pagoda - geriausia apsaugos priemonė. Jeigu jūsų namai dideli, jums prireiks 3 didelių pagodų, kad efektas sustiprėtų.
Jeigu jūs esate vidurinioji dukra arba gimėte Arklio metais - jūs rizikos zonoje. Su savimi nešiokitės auksinį pakabuką pagoda, auksinę Budos statulėlę arba auksinį pakabuką su 5 elementais.
6 colių gyvenimo medis | 5 elementų pagoda | Auksinis pakabukas pagoda | Auksinė Budos statulėlė | Auksinis pakabukas su 5 elementais




ŠIAURĖS VAKARUOSE - ANTROJI LIGŲ ŽVAIGŽDĖ

Juodoji antroji žvaigždė atneša ligas ir sveikatos problemas. Rizikos zonoje atsiduria pagyvenę šeimos nariai, šeimos galva, šeimos nariai, gimę Kiaulės ar Šuns metais. Jeigu jūsų namas žiūri į šiaurės vakarus, naudokite apsaugos priemones iš vario. Jeigu rizikos zonoje jūsų miegamasis, perkelkite jį į kitą kambarį arba bent jau perstumkite lovą iš šiaurės vakarų kampo.
Apsaugai nešiokite pakabuką Garuda arba sveikata, gydantįjį kuloną su Buda arba pasidėkite jo fotografiją šiaurės vakarų pusėje namuose. Puikia apsaugos priemone yra varinis Vu Lu su 8 nemirtingaisiais.

Pakabukai Garuda | Gydantieji kulonai Buda | Varinis Vu Lu su 8 nemirtingaisiais
Garuda vadinamas induistinis mitinis paukštis su auksiniais sparnais. Šis paukštis ant savęs pernešė patį Višnu. Kai jis gimė, dievai, apakinti jo švytėjimo, pagalvojo, kad pasaulyje atsirado Agni, tai yra ugnis. Pagal budizmą, Garuda gali pavirsti žmogumi. Apsaugantis Garudos simbolis nebūtą galią ir jėgą, galinčią nugalėti bet kokį priešą.




VAKARUOSE - PRIEŠIŠKA TREČIOJI ŽVAIGŽDĖ

Trečioji žvaigždė atneša barnius, susierzinimą ir muštynes, kurie gali ištikti bet kokius santykius. Nesusipratimai greitai išauga iki daug rimtesnių barnių. Jeigu jūsų namai yra vakaruose, žvelgia į vakarus arba jūsų miegamasis yra vakarinėje namų pusėje, rekomenduojama naudoti dvipusį liepsnojantį stebuklingą ratą, kuris suteikia stipriausią apsaugą nuo šios žvaigždės.
Ši žvaigždė įtakos jauniausiosios dukters arba šeimos narių, gimusių Gaidžio metais Ci energiją. Tai reiškia, kad 2017 metais tarp šių šeimos narių ir jų draugų bei giminaičių vyks daug barnių ir ginčų, kurie gali privesti iki teisminių ginčų. Šios žvaigždės neutralizavimui elkitės tyliau. Venkite garsių garsų ir staigių judesių toje namo dalyje.
Apsauga nuo šios negatyvios žvaigždės - besijuokiančio Budos nefrito pakabukas, bei taikos ir harmonijos amuletas.
Dvipusis liepsnojantis stebuklingas ratas | Besijuokiančio Budos nefrito pakabukas | Taikos ir harmonijos amuletas




PIETVAKARIUOSE - SEPTINTOJI VAGYSČIŲ ŽVAIGŽDĖ

2017 metais septintoji žvaigždė atneš prievartą, pavojų ir fizines netektis. Namas, žvelgiantis šia kryptimi, taip pat kambariai pietvakarių pusėje yra rizikos zonoje. Pagyvenę moterys arba moterys, esančios šeimos galvomis, privalo būti ypatingai atsargios, neigiamai septyniukė įtakoti gali bet kokia namų moterį. Atėjo laikas pasitikėjimo veltui nešvaistyti.
Jeigu gimėte Avies arba Beždžionės metais, žvaigždė jus veiks. Dramblys arba mėlynas raganosis jus apsaugos namuose. Nešiojami amuletas - dramblys arba sodalito raganosis - apsaugos nuo vagysčių gatvėje.
Dar vienas apsaugos metodas - lipdukas ant automobilio stiklo, apsaugantis nuo vagysčių ir prievartos. Pakabinkite apsaugantį amuletą raganosį ir mėlynąjį dramblį automobilyje, kad išvengtumėte avarijų.

Mėlynas raganosis | Pakabukas dramblys | Pakabukas raganosis | Lipdukas apsaugantis nuo vagysčių | Amuletas raganosis ir mėlynas dramblys



POZITYVIOS SKRAIDANČIOS ŽVAIGŽDĖS 2017 METAIS

Ne visos žvaigždės skleidžia negatyvią energiją.  Dar daugiau: kai kurie žmonės 2017 metais pajaus apsaugą. Sėkmė šypsosis ten, kur svetainės, miegamieji ir įėjimai žvelgia toliau minėtomis kryptimis. Sėkmė lydės ir tam tikrus metų horoskopo gyvūnus. Pasinaudokite suteiktomis galimybėmis maksimaliai panaudoti šias teigiamas energijas.

GEROVĖS ŽVAIGŽDĖ NUMERIS 8 - RYTUOSE

Žvaigždė numeris 8 rytuose sukuria papildomas galimybes gimusiems Kiškio metais ir vyriausiajam šeimos vaikui. Teigiamai žvaigždė veikia ir vyriausiąjį sūnų. Jeigu jūsų namai orientuoti į rytus arba jūsų kambarys yra rytinėje namų zonoje, jūs taip pat jausite teigiamą šios žvaigždės poveikį. Jums pasiseks visa kame, o jūsų konkurentams nepasiseks. Jeigu planuojate remontą, pradėkite nuo rytų, kad ir remonto klausimais jums sektųsi.
Žvaigždės poveikio suaktyvinimui rytiniuose kambariuose padėkite baltąjį turto dievą Džambala, nusėtą brangiais akmenimis. Didžiausio efekto pasiekimui nešiokite amonito kriauklės pakabuką. Finansiniuose klausimuose sėkmę atneš krištolinis rutulys su 8 palankiais objektais. Automobilyje galima pakabinti stebuklingą mazgą Vu Lu iš geltonojo jaspio.
Turto dievas Džambala | Amonito kriauklė | Krištolinis rutulys su 8 palankiais objektais | Stebuklingas mazgas su Vu Lu iš geltono jaspio




ŠIAURĖ PALAIMINTA DANGIŠKOSIOS ŽVAIGŽDĖS NUMERIS 6

Jeigu jūsų namai orientuoti į šiaurę, jūs būsite globojami dangiškosios žvaigždės numeris 6. Jeigu jūs vidurinysis sūnus arba gimėte Žiurkės metais jus taip pat pajusite teigiamą žvaigždės įtaką. Tai viena iš labiausiai teigiamų žvaigždžių ir dažnai atneša sėkmę. Jeigu jūs azartinių žaidimų mėgėjas, pasistenkite naudoti kambarius orientuotus į šiaurę, arba esančius šiaurinėje namo dalyje. Jūs gausite jėgą ir valdžią sėkmės ir dangiškojo palaikymo dėka.
Padėkite 6 dideles lygiąsias monetas arba Gui Ren diską, kad į savo namus pritrauktumėte sėkmę. Pritraukite sau daugiau dangiškosios sėkmės su Gui Ren talismano ir dangiškosios sėkmės aktyvatoriaus pakabuko pagalba. Tai suteiks jums įtakingų žmonių palaikymą ir sėkmę pačiose netikėčiausiose situacijose.
6 didelės lygiosios monetos                           | Gui Ren |    Gui Ren pakabukas | Pakabukas dangiškosios sėkmės aktyvatorius



2017 PERGALĖS ŽVAIGŽDĖ NUMERIS 1 ATSKRENDA Į CENTRĄ

Baltoji žvaigždė numeris 1 neša sėkmę visiems namiškiams. Ji jums atneš daugiau sėkmės ir pasisekimo ir jūs galėsite nugalėti asmeninio gyvenimo ir karjeros kliūtis. Aktyvuokite žvaigždę su karaliumi Gesaru ir pergalės vėliava, visada su savimi nešiokitės pakabuką pergalės talismaną.
Karalius Gesaras ir pergalės vėliava | Pakabukas pergalės talismanas




MEILĖS IR MOKSLO ŽVAIGŽDĖ NUMERIS 4 ŠIAURĖS RYTUOSE

2016 metai buvo sunkūs žmonėms, kurių namai orientuoti į šiaurės rytus. Šiais metais žvaigždė numeris 4 jiems atneš sėkmę. Ši žvaigždė neša sėkmę visiems ne tik mokslo ir išsilavinimo srityje, bet ir meilėje, juk žvaigždė žinoma kaip persiko žydėjimo žvaigždė. Žvaigždė teigiamai veikia jauniausiąjį sūnų ir viengungius, kurie planuoja sukurti šeimą, taip pat tuos, kurių kambariai išsidėstę namo šiaurės rytuose. Šiaurės rytai taip pat palankūs gimusiems Jaučio ir Tigro metais.
Šeimos sėkmės didinimui šiaurės rytuose naudokite dvigubos laimės su bijūnais, papuoštą brangakmeniais simbolį. Galite nešioti ar automobilyje pakabinti sėkmės kuloną - mandarininės antys iš rožinio kvarco arba pakabuką dviguba laimė, kad pritrauktumėte didelį pasisekimą.
Didžiausio žvaigždės efekto pasiekimui išsilavinimo srityje naudokite geltoną kristalą su mantromis. Taip pat šį simbolį galite pastatyti biure, kad pasiektumėte bendradarbių dėmesio ir kūrybingumo verslo efektyvumui ir pajamingumui. Su savimi galite nešioti scholastikos pakabuką.
Dviguba laimė su bijūnais | Mandarininės antys | Pakabukas dviguba laimė | Geltonas kristalas su mantromis | Schplastikos pakabukas




BŪSIMO KLESTĖJIMO ŽVAIGŽDĖ NUMERIS 9 - PIETRYČIUOSE

Ši žvaigždė teigiamai veiks tuos, kurių kambariai išsidėstę namų pietryčiuose, kas gimė Gyvatės ir Drakono metais ir pirmagimes dukteris. Žvaigždė atneš sėkmę, pripažinimą, šlovę ir augimą karjeroje. Jos poveikį galima sustiprinti devynių drakonų disku, devynių drakonų siena, o taip pat devynių žiedų pakabuku, kurį galite nešiotis su savimi.
Devynių drakonų diskas | Devynių drakonų sienna | Dveynių žiedų pakabukas
Apie visas 2017 metų žvaigždes skaitykite čia: skraidančios žvaigždės 2017.





Informacijos šaltiniai: parapsichologo Kęstučio Dubicko konsultacijos, astromeridian.ru, pixabay.com nuotr., fengshuimall.com nuotr., alythea.com nuotr., moy-talisman.ru nuotr., taroman.ru, inspectoroxerj.blogspot.lt nuotr., mir-garmonia.ru nuotr., ok.ru/fengshui nuotr.,  fenshui-doma.ru nuotr., fengshuimall.com nuotr., talismanudachi.ru nuotr., fengshuimall.com nuotr., lelong.com.my nuotr., ru.aliexpress.com nuotr., fsmegamall.com nuotr.,  ru.aliexpress.com nuotr., ru.aliexpress.com nuotr., walmart.com nuotr., gumps.com nuotr., fengshuimall.com nuotr.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą