2017 m. vasario 18 d., šeštadienis

BALTOJI KAN 1 2017 METAIS GYVENA CENTRE

Auksinis Ru Yi skeptras
Kan #1
Baltoji Kan numeris 1 yra viena iš devynių Feng Šui Skraidančių žvaigždžių Xuan Kong. Kan numeris 1 yra vandens elementas. Fiziniame kūne ji yra ausis. Iš vidaus organų ji yra inkstai, taip pat kraujas.
Vandens Kan #1 (tan Lang) 2017 metais atskrido į kiekvienų namų ar biuro centrą visame pasaulyje. Ir centrinė bet kokių patalpų dalis turi prigimtinę žemės energiją ir penkių elementų aspektu tai gali sukelti konfliktus, bet tikrai nebus blogai, jeigu laikysitės patalpų centre.
Skraidančios žvaigždės 2017 metais
Kinų metų gyvūnams 2017 metai, jeigu aktyvuosite tam tikras namų zonas, gali atnešti naujas galimybes, padėti laimėti finansines investicijas, pasiekti akademinių ir mokymosi tikslų. Šių atributų gausa priklauso ir nuo mėnesio žvaigždžių įtakos.
Keblu, kai teigiama žvaigždė skrieja pastatų centre, nes centras paprastai yra atviras ar patenka į keletą skirtingų kambarių ir būna sudėtinga išdėlioti aktyvatorius.






Auksinis Ru Yi turto aktyvatorius
Auksinė Tsai Shen Yeh statulėlė
Jeigu jūsų namų centras yra jūsų valgomojo ar prieškambario, miegamojo ar kito svarbaus kambario dalis - tai yra gerai: pozityvi energija gali namuose likti ilgam, jeigu jūs sustatysite aktyvatorius.
Jūsų namų centras patenka į vaiko miegamąjį ar jo darbo kambarį, šiais metais, jūs turėtumėte padėti auksinį Ru Yi turto aktyvatorių ir auksinę Tsai Shen Yeh statulėlę, kad ji apsaugotų turtą ir kurtų naują turtą 2017 metais jūsų namuose. Ru Yi yra senovinė ir galinga apsauga 2017 metais turi būti pastatyta patalpų centre ir tada ji Gaidžio metais pritrauks turtus ir gerus santykius. Centre turi būti ir 2016 metų apsauga. Ru Yi taippat naudojamas nukreipti nuodongąsias strėles ir yra žinomas kaip "biuro skeptras". Kinijoje tradiciškai jis padedamas ant biuro ar darbo stalo ir suteikia didelę galią, todėl jis būtinai turi būti 2017 metų apsaugos ir aktyvatorių rinkinyje.




2017 METŲ 1 ŽVAIGŽDĖS SPALVŲ PASIRINKIMAS

Žalvarinis Vu Lu
Patalpų centre 2017 metais pageidautinos spalvos yra mėlyni atspalviai. Yra daugybė būdų įterpti mėlyną į jūsų namus ar biurą šiais metais. Galima naudoti mėlyną patalynę, lovatieses, lepmų gaubtus, pagalvių užvalkalus, kilimėlius ar kėdes. Nors mažai tikėtina, bet jeigu šioje zonoje yra lova, nepamirškite prie jos pastatyti žalvarinį Vu Lu.
Įmonės, kurių veikla yra pardavimai, pramonės produktų pardavimai, taip pat gamyklos ir panašia veikla užsiimančios, 2017 metais turėtų būti atsargios ir pasistatyti visas apsaugas patalpų centre, o taip pat pastato šiaurės vakarų dalyje, ypač jeigu ten yra jų pastato pagrindinės durys.






2017 METŲ SANTRAUKA

Geriausi mėnesiai yra balandis, birželis, rugsėjis ir lapkritis. Ypatingai saugokitės gegužės, liepos, rugpjūčio ir gruodžio mėnesiais.
- Pastatykite auksinį Ru Yi turto aktyvatorių centre, kad apsaugotų ir aktyvuotų turtą ir santykius.
- Namuose laikykite kažką mėlyno, juodo, pilko ar anglies spalvų.
- Žalvarinis Vu Lu labai tinka miegamajame, jeigu jis yra patalpų centre.
- Pastatykite kūrybos aktyvatorius, tokius kaip skaitliukai, kaligrafijos rinkinys, dailininko įrankius, pavyzdžiui, drobė, teptukai ir taip toliau.
- Pastatykite auksinę Tsai Yeh statulą centre, kad 2017 metais apsaugotų turtą.
Apie visas 2017 metų žvaigždes skaitykite čia: skraidančios žvaigždės 2017. Taip pat skaitykite: Skraidančių žvaigždžių prognozė 2017 metams ir  Skraidančios žvaigždės - efektyvus Feng Šui metodas.




Informacijos šaltiniai:  fengshuiweb.co.uk, ru.aliexpress.com nuotr., fengshuiweb.co.uk nuotr., anjian.com.au nuotr., fengshuimall.com nuotr.,

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą