2016 m. liepos 8 d., penktadienis

VADAS (VIRTUALUS HOROSKOPAS)

Egzistuoja 22 galimi Rytų ir Vakarų horoskopų ženklų deriniai, kurie vadinami Vadas. Sužinokite kokie jie straipsnyje Virtualus horoskopas.

SVARBIAUSIA - ENERGIJA

Visos kalbos apie energingus ir nelabai metinius (arba zodiako) ženklus reikia pamiršti. Energijos rasti gali bet kuris ženklas, svarbiausia yra žinoti, kur tas energijos šaltinis. O štai demonstruoti energiją - tai jau įvaizdžio ir Virtualaus horoskopo klausimas.
Energiją demonstruoti galima įvairiai. Sakykime du mums žinomi sovietų vadai Leninas (Arklys, Jautis) ir Stalinas (Katinas, Šaulys) veikė skirtingai.






 
Margaret Tečer
Lenino akys degė, rankos atlikdavo gestus ir balsas buvo uždegantis. Stalinas kalbėjo tyliai, nebuvo ypatingų gestų, bet salė nuo jo kalbų užsivesdavo ne prasčiau, negu nuo Lenino. Taigi Stalinas vidinę ugnį perduodavo be triukšmo.
Taigi matome dvi skirtingas technikas: išorinę per triukšmą, garsų balsą, gestus ir vidinę, per dantų griežimą. bet būtinai ugningas akis. Svarbiausias kriterijus - energijos atidavimas. O ta energija būna įvairi: ir balta, ir juoda. Bet koks charizmatiškas lyderis - energijos donoras. Geras vadas gali pakelti kovai ir įkvėpti tūkstančius, o gal net ir milijonus žmonių. Dėl to Vado vertė yra labai didelė tuomet, kai reikia energetiniu atkirčiu palaužti priešo iniciatyvą.
Margaret Tečer (Jautis, Svarstyklės) - geležinė ledi ne tiesiog užsiėmė politika, ji tiesiog gniuždė savo slėgiu, temperamentu. Jos įvaizdis politikoje jai labai padėjo, nors vien tik įvaizdžiu politikos nepadarysi.






VADO EKSCENTRIŠKUMAS

Ričardas Vagneris
Energetinis ženklo spaudimas, nukreiptas kitų deformacijai, atsisuka prieš savo šeimininką ir jį taip pat deformuoja, atima harmoniją, padaro juokingu. Ta pati motorika ir leksika, kurios revoliucijos epochoje ar karo metu labai tinka, taikos metu iššaukia nesupratimą ir juoką.
Juokas gyvenime - brangi prekė, bet juokas sukeltas ekscentriškumo, ne toks jau tinkamas, kaip juokas iš tikrai juokingų dalykų.
Vadas rėkia, išverčia akis, mojuoja rankomis. Savo judesiu jis pašauktas uždegti bejėgius, žadinti miegančius, kelti bendrą aktyvumą. Jeigu žmonės liko pasyvūs, jeigu Vadas nesugebėjo jų išgąsdinti savo energetine ataka, tai tegu jie bent jau pasijuokia.
Jeigu tarp septynių ženklų yra Juokdarys, tai kam reikalingas juokingas Vadas? Atsakymas - paprastas: Juokdario humoras ne visiems aiškus, per daug nuodingas, per daug intelektualus. Yra žmonių tipas, kurių Juokdarys neprajuokina visai. Vado humoras paprastesnis, amžiais patiktinti numeriai: juokingos veido išraiškos, šuoliukai, nukritimai, išsitėškimai. Gruboka bet patikima. Taigi todėl nereikia stengtis su subtilybėmis, užtenka amžino standartinio humoro.





AR ŽMONĖMS REIKIA JŪSŲ ENTUZIAZMO IR GYVENIMO TROŠKIMO?

Būties džiaugsmas kartu su naivumu gimdo entuziazmą. Tikrai ne visada entuziazmas lydi vaikystę. Paradoksalu, bet būtent ankstyvam amžiuje žmogus gali leisti sau liūdesio prabangą, nes viskas dar priešakyje. O štai kuo vyresnis jis tampa, tuo svarbesnis tampa tonusas, tuo svarbiau yra tikėti gėrio pergale, džiaugtis darbu ir tikėtis net labiausiai apleistų situacijų pagerėjimo.
Brandos amžiuje entuziazmo praradimas yra mirtinai pavojingas. Todėl būtent Vadai yra labai pageidajami bet kur, kur susirenka ne labai jauni žmonės. Dėl to Vadais labai tinka užpildyti medicinos įstaigas, administracijų kontoras, kurios užsiima senukais. Seniems žmonėms reikalinga ne ramybė, ramybės jie ir taip daug turi, jiems reikia triukšmo gamos ir jūros entuziazmo.






O ŠTAI ŠITO NEGALIMA 

Voltas Disnėjus
Negalima tylėti, sėdėti kampe, būti smulkmenišku, atsargiu, rengtis kukliai. Reikia vengti visko, kas maskuoja ir kuklu. Jokių pilkų ir rudų tonų, jokių įprastų šukuosenų, banalių formų.
Iš kitos pusės, negalima nervintis dėl smulkmenų, pradėti per mažus projektus. Jeigu jau imtis reikalo, tai su užmoju. Vadas, kuris bando išspręsti savo mažas problemėles, bando vengti visuomenės interesų yra pasmerktas nesėkmei.
Negalima gaunamos energijos laikyti viduje. Jeigu energija atsirado, reikia ją išleisti. Adrenalinas patenka į kraują ir reikalauja aktyvių veiksmų.







VADAS VEIKLOJE IR SANTUOKOJE

Iniciatyvumas - tai ko reikalaujama iš Vado tarnyboje. Ypatingai geras iniciatyvus, žvalus ir pilnas energijos pavaldinys. Jeigu jis įsitraukia, tai visada atsiras jam vadovas, gebantis geras iniciatyvas atskirti blogų. O štai Vadas - viršininkas šiuo atveju jau yra pavojingiau. Kas jį sustabdys, jeigu kas nors ne taip? Deja, realios kritikos Vadai - viršininkai ne visada pasiruošę priimti.
Posakį: "septynis kartus pamatuok ir vieną kartą kirpk" Vadai naudoja ne dažnai. Todėl reikia laikytis principo: "Vakar buvo per anksti, o rytoj bus per vėlu".
Šeimyniniame gyvenime Vadai mėtosi tarp lygiateisių ir dvasingų santuokų, kas rodo jų karingą charakterį ir aršų temperamentą. Santuokose, reikalaujančiose ramybės (patriarchalinis ar romantinis ryšys), Vadas netinka, nes per daug triukšmo ten, kur reikalinga tyla.






VADAI - ĮŽYMYBĖS

Čarlzas Darvinas
Aktyvusis Brajenas Epšteinas (Šuo, Mergelė) kažkada sukūrė dieviškuosius "Bitlus". Labai daug aktyvių, galingų ir temperamentingų rašytojų - Vadų, tai Erikas Marija Remarkas (Šuo, Vėžys), Stendalis (Katinas, Vandenis), Nikojalus Gogolis (Gyvatė, Avinas), Levas Tostojus (Žiurkė, Mergelė). Jų kūriniuose daug drąsių ir temperamentingų žmonių, daug žodžių, skirtų žmonių judėjimui.
Muzikoje Ričardas Vagneris (Gaidys, Dvyniai)  gali būti patosiškiausiu kompozitoriumi istorijoje. Šalio jo - Francas  Šubertas (Gyvatė, Vandenis).
Voltas Disnėjus (Jautis, Šaulys) - savo vardo vaikiško pasaulio įkūrėjas. Gotfridas Leibnitsas (Šuo, Vėžys), Čarlzas Darvinas (Gyvatė, Vandenis), Nikojalus Kopernikas (Gyvatė, Vandenis) - mokslo lyderiai.

Grįžti į VIRTUALUS HOROSKOPAS






Informacijos šaltiniai: xsp.ru, pixabay.com nuotr., wikipedia.org nuotr.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą