2016 m. liepos 8 d., penktadienis

KARALIUS (VIRTUALUS HOROSKOPAS)

"Karaliai viską gali, karaliai viską gali...
Ir žemės likimus jie sprendžia kaip kada". 
Jie tikrai viską gali, bet beveik nieko nenori. Kokie 12 iš Zodiako ir Rytų horoskopų ženklų derinių yra Karaliai sužinosite iš lentelės, esančios straipsnyje Virtualus horoskopas. Taip, Karalių yra tik 12 ir tai teisinga - Karalių ir turi būti mažai.

SVARBIAUSIA - IŠDIDUMAS

Turtingas ar vargšas, protingas ar kvailas, gražus ar bjaurus, Karalius privalo demonstruoti savo didybę, skleisti savo begalinį vidinį išdidumą.
Iškyla klausimas, o kuo gi Karalius taip didžiuojasi?








Jeigu kalbėtume apie realius Karalius, tai būtų viskas aišku - dievo pateptasis, išrinktasis... O štai kuo didžiuotis virtualiam Karaliui? Pasirodo yra kuo! Karaliaus horoskope paslėpta didžiausia harmonija, potencialiai Karalius galėtų būti bet kokiu ženklu. Jis galėtų būti gražus ir mylimas tautos (kaip Aristokratas), galėtų tapti puikiu oratoriumi arba mokslininku (kaip Profesorius). Orumą ir šlovę Karalius turi kaip Riterio, užburiančią ir hipnotizuojančią įtakos žmonėms dovaną turi kaip Vadas. Bet labiausiai Karalius panašus į Juokdarį, nes troškimas juokauti ir juoktis iš pavaldinių (visų žmonių), taip pat nemeilė autoritetingiems žmonėms, tiesiog yra Karaliaus kraujyje. Karalius negali tik vieno - tapti Vektoriumi. Būtent dėl to mūsų gyvenimas visada yra Karaliaus ir Vektoriaus priešprieša.
Vienok Karaliaus universalumas atsisuka prieš jį jeigu ne tragedija, tai dideliu sunkumu. Karalius privalo įsisavinti visus penkis įvaizdžius, įvaldyti juos tobulai ir suspėti visus juos sujungti į vieną taip, kad nė vienas įvaizdis nebūtų viršesnis.
Tada ir atsiranda tas išdidumas, kurio demonstruoti nereikia. Nereikia demonstruoti manierų subtilumo (Aristokratas), nereikia pūstis dėl proto (Profesorius), nereikia šaukti (Vadas) ar būti pozicijoje (Riteris), reikia tik lengvai nusišypsoti (Juokdarys) ir įeiti į salę. Tada visi atsistos (arba priklaups?) ir nulenks prieš Karalių galvas. Dėl to, kad išdidumas pavirto didingumu.






KARALIAUS ATSISKYRĖLIŠKUMAS

Augustas Oktavianas
Pilnaverčio įvaizdžio kūrimo sunkumai Karalių priverčia gyventi su šūkiu "viskas arba nieko!" Pasiekti visko ir iš karto - labai sunku, todėl Karaliui reikia ilgai ruoštis savo įvaizdžiui. To pasekoje tenka paprasčiausiai slėptis, pavirsti atsiskyrėliu.
Kalbame ne tik apie išėjimą į dykumą ar gyvenimą gūdžioje girioje, atsiskyrėliu galima būti ir minioje. Būtent Karaliui yra leidžiama kurti nulinį įvaizdį, kuris niekuo neišsiskiria. Tai - nėra lengva, kiekvienas žmogus juk turi požymius. Iš esmės kalbame apie nematomo žmogaus įvaizdžio sukūrimą, kurio mimika, gestai, išorė tokie harmoningi ir ramūs, kad bet kokio žmogaus žvilgsnis krypsta pro Karalių ir neužsikabina už jokios detalės.
Su atsiskyrėliškumu susijęs neįprastas karaliaus kuklumas. Pats didžiausias valdovas istorijoje, Romos imperatorius Augustas Oktavianas (Arklys, Svarstyklės), Romos imperatoriaus vienvaldystės visame pasaulyje modelio kūrėjas, savo amžininkus stebino neįtikėtinu kuklumu ir minimaliais poreikiais.
Kitu karališko kuklumo paaiškinimu galime pripažinti įvaizdžio harmoningumą. Karalius iš pat pradžių viską turi, visos stichijos subalansuotos, jis kaip inertinės dujos neturi jokio valentingumo, nieko neieško ir dėl to neturi nepilnavertiškumo kompleksų, netrokšta įsitvirtinti.
Dėl kuklumo, ramumo, neįmanomos greitos karjeros karalius tampa toks pasyvus, kad jis visiškai sustoja ir išeina į karjeros rezervą, ir ten būna labai ilgai arba visada. Reikalingos didelės pastangos, kad aktyvuoti Karalių, pakviesti jį į karalystę.
Dėl atsiskyrimo, realaus atotrūkio nuo masių, Karalius įgauna tokias savybes, kurių neįgysi jokiais techniniais būdais - nepaprastą vidinę vertę, išdidumą ir didžiadvasiškumą. Karalius yra ir paprastas, ir kartu nepasiekiamas.




VALDŽIA KAIP PASKIRTIS

Anglijos karalienė Elžbieta II
Karalius privalo valdyti. Ne kovoti už valdžią, o paprasčiausiai valdyti... Čia greičiausiai tinka palyginimas su Anglijos karalienės padėtimi - valdžia, bet nevadovauja. Išskirtiniais atvejais Karaliai ir Karalienės gali vadovauti, visa, ko reikia aukščiausiajai valdžiai - jie turi. Bet kalba eina ne apie politinę, o labiau apie dvasinę valdžią. Karaliaus didybė tokia, kad antpečiai ir kiti atributai jam tiesiog nereikalingi.
Pats Karaliaus egzistavimo faktas, tegu miške ar dykumoje, jau išganingas žmonijai, užkrečia žmones ramybe, užtikrina, suteikia išminties ir būties prasmės suvokimą. Karaliaus valdymas pagrįstas begaliniu autoritetu. Karaliaus autoritetas spaudžia žmones, jie pradeda Karaliumi tikėti, o dėl jo autoritetas auga, ir atitinkamai žmonių pasitikėjimas auga dar labiau. Toks yra Karaliaus valdžios augimo mechanizmas.
Dideliu Karaliaus valdžios pliusu yra jo karjerizmo ir ambicijų nebuvimas. Karalių dar tenka įkalbinėti, kad imtųsi valdyti. Taip pat ir dėl išėjimo: Karalius nesilaiko už valdžios, neserga persekiojimo manija, nesiima jokių ypatingų savo valdžios užtikrinimo priemonių. Kitas reikalas, kad jo valdžia yra tokia teisinga, kad jai mažai kas gresia.
Karalių mažai ir jie neturi karjeros ambicijų, bet laikas nuo laiko karaliaus karjera visgi įvyksta. Pavyzdžiui, kompiuterių pasaulio karaliumi yra pripažintas Bilas Geitsas (Ožka, Skorpionas).
Bilas Geitsas
Visgi vien tik horoskopo neužtenka. Rausiantis tokių žmonių biografijose, visada iškyla dvi aplinkybės:
1. Visada šalia yra kas nors, kas išjudina pasyvųjį Karalių.
2. Beveik visada egzistavo karjerą stabdančios aplinkybės, neleidžiančios realizuoti per anksti.

O ŠITO - NEGALIMA

Karaliui beveik nėra nieko draudžiamo, jis gali būti visuose įvaizdžiuose, išskyrus Vektorių. Taip yra todėl, kad kas gerai Vektoriui, tai netinka Karaliui. Jie visiški priešingybės. Taigi Karalius negali būti nervingas, negali mirgėti, draugauti su kuo papuolė. Jokių suvedžiojimų, jokio grubumo. Viliotojo ir avantiūristo vaidmuo Karaliui netinka. Karalius negali tikėtis greitos karjeros, staigaus pasisekimo, negali gyventi trumpai. Kadangi visos ligos yra nuo nervų, tai negalima ir nervintis. Sirgti Karaliui - nerekomenduojama. Tik ilgai gyvenančiam Karaliui - universalui pavyks pasiekti karjeros aukštumų.




KARALIUS VEIKLOJE IR SANTUOKOJE

Priimdamas į tarnybą Karalių, visada rizikuoji, kad jis bus apsimiegojęs tinginys. Todėl iš karto reikia apgalvoti mechanizmą, kaip jį pažadinti. O geras Karalius tame, kad jis tinka ten, kur reikia panoraminio mąstymo, požiūrio iš aukštai, universalaus metodo. Paprastai kalba eina apie sritis, kuriose susipina įvairiausi interesai, skirtingos stichijos.
Su santuoka padėtis dar sudėtingesnė. Ramus, subalansuotas ir gražus žmogus yra daugelį viliojantis grobis. Deja, jų visų laukia nusivylimas. Karalius per daug subalansuotas ir dėl to jam nereikia ieškoti savo "puselės". Išsigelbėjimas gali būti tik karališkose santuokose, kai abu sutuoktiniai - Karaliai.




KARALIAI - ĮŽYMYBĖS

Kritupas Kolumbas
Labai vertingi Karalių charakteriai kino ekrane, sukurti tokių deivių kaip Merlin Monro (Arklys, Svarstyklės), Katerin Deneuve (Ožka, Skorpionas). Jų herojės didingos ir kartu kuklios.
Tarp vyrų charakterių yra idealus krikštatėvis, kurį vaidina Marlonas Brando (Žiurkė, Avinas). Viktoras Cojus (Kiaulė, Žuvys) kine vaidino labai mažai, bet visada pataikydavo į dešimtuką.
Ani Žirardo, Monika Viti, Džulija Roberts (visos trys - Ožka, Skorpionas), Greta Garbo (Gyvatė, Mergelė), Džina Lolobridžita (Katinas, Vėžys), Džordžas Kluni (Jautis, Jautis) ir kiti...
Karalius visada truputėlį filosofas. Literatūroje garsus Karalius Volfgangas Getė (Gyvatė, Mergelė). Daug Karalių yra tarp kompozitorių: Šarlis Guno (Tigras, Dvyniai), Francas Jozefas Haidnas ir mūsų laikų Endriu Veberis (abu - Žiurkė, Avinas), sukūręs roko operą "Jezus Kristus - superžvaigždė". Ferencas Listas (Ožka, Skorpionas), Dmitrijus Šostakovičius (Arklys, Svarstykės) - tikrai geriausieji iš geriausiųjų. Kalbant apie Karalius, reikia nepamiršti atradėjo Kristupo Kolumbo (Ožka, Skorpionas).
Jurijaus Andropovo (Tigras, Dvyniai) horoskopas buvo retas ir karališkas. Andropovas buvo išdidus, vienišas, dėkingas. Pasaulyje garsus vadovas buvo Augustas Oktavianas (Arklys, Svarstykės) ir žinoma pati ryškiausia valdovė pasaulio istorijoje - Elžbieta Tiudro (Gyvatė, Mergelė).




Grįžti į VIRTUALUS HOROSKOPAS

 Informacijos šaltiniai: xsp.ru, pixabay.com nuotr., wikipedia.org nuotr.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą