2016 m. liepos 22 d., penktadienis

KAI VISKAS NESISEKA

Kartais gyvenime apima jausmas, kad viskas blogai, viskas nesiseka, kad nieko gero nesulauksite. Jaučiate, kad nėra prasmės nieko daryti, kad jūs nieko negalite pakeisti.
Kartais apima jausmas, kad niekas nepavyks, kad jums nepasiseks...
Įsiklausykite: "Kartais apima jausmas"... Dažnai blogai jaučiamės ne dėl to, kad nutinka kažkas blogo, o dėl to, kad nustojame tikėti, prarandame viltį...
Jeigu jums pradeda nesisekti - pagalvokite, nusišypsokite... ir vėl eikite į priekį, paskui savo svajonę. Eikite paskui savo tikslus, kuriais tikite, o jeigu nustojote tikėti, tai nusišypsokite ir pradėkite vėl tikėti. Jeigu jums pradeda nesisekti, tiesiog prisiminkite šiuos 8 dalykus.




1. SKAUSMAS YRA AUGIMO DALIS

Kartais gyvenimas uždaro duris, nes ateina laikas judėti. Ir tai yra gerai, nes dažnai mes nepradedame judėti, jeigu aplinkybės mūsų nepriverčia.
Kai ateina sunkūs laikai, priminkite sau, kad jokio skausmo nebūna be tikslo. Judėkite tolyn nuo to, kas jums suteikia skausmą, bet niekada nepamirškite pamokos, kurią tas skausmas jus išmokė. Tai, kad jūs kovojate, nereiškia, kad jūs pralaimite. Kiekviena didelė sėkmė reikalauja atitinkamos kovos. Likite kantrūs ir įsitikinę. Viskas susitvarkys: tikrai ne akimirksniu, bet finale viskas bus gerai...
Prisiminkite, kad yra du skausmo tipai: skausmas, kuris žeidžia ir skausmas, kuris jus keičia. Kai einate gyvenimo keliu, vietoje to, kad jam priešintis, padėkite jam jus tobulinti.




2. GYVENIME VISKAS LAIKINA

Kai lyja, visada žinome, kad kažkada nustos lyti. Kiekvieną kartą, kai jums skauda, po kažkiek laiko žaizda užgyja. Po tamsos visada ateina šviesa ir jums apie tai primena kiekvienas rytas, nors dažnai atrodo, kad naktis tęsis amžinai. Taip nebus. Niekas nesitęsia amžinai. Tokiu būdu, jeigu dabar viskas yra gerai, tai mėgaukitės tuo. Tai nesitęs amžinai. Jeigu viskas blogai - nesijaudinkite, nes tai nesitęs amžinai.
Jeigu šiuo momentu gyvenimas yra sunkus, nereiškia, kad jūs negalite juoktis. Tai, kad jus kažkas neramina, nereiškia, kad jūs negalite nusišypsoti.
Kiekviena akimirka jums suteikia naują pradžią ir naują pabaigą. Kiekvieną sekundę jūs gaunate antrąjį šansą. Tiesiog pasinaudokite juo.




3. JAUDINIMASIS IR SKUNDAI NIEKO NEPAKEIS

Tie, kas skundžiasi daugiausiai, pasiekia mažiausiai!
Visada geriau yra pabandyti kažką padaryti ir patirti nesėkmę, negu mėginti kažko pasiekti nieko neveikiant. Niekas nesibaigia, jeigu jūs pralošiate, viskas pasibaigia, jeigu jūs ne ką nors veikiate, o tik skundžiatės.
Jeigu jūs kažkuo tikite, bandykite toliau. Nepriklausomai nuo to, kas nutiks pabaigoje, prisiminkite, kad tikroji laimė būna tik tada, kai jūs nustojate skųstis savo problemomis ir tampate dėkingas už visas problemas, kurių jūs neturite.




4. JŪSŲ RANDAI YRA JŪSŲ JĖGOS SIMBOLIS

Niekada nesigėdykite randų, kuriuos jums paliko jūsų gyvenimas. Randas reiškia, kad skausmo daugiau nėra ir žaizda užsitraukė. Tai reiškia, kad jūs nugalėjote skausmą, išmokote pamoką, tapote stipresniu ir patobulėjote. Randas yra triumfo tatuiruotė. Neleiskite, kad randai laikytų jus įkaitais. Neleiskite, kad jie verstų jus gyventi baimėje. Pradėkite į juos žiūrėti, kaip į jėgos simbolius.
Džalaladinas Rumi kartą pasakė: "Per žaizdas į jus patenka šviesa". Niekas negali būti arčiau tiesos. Iš kančios gimsta pačios stipriausios sielos, patys įtakingiausi žmonės šiame pasaulyje yra pažymėti randais.
Pažvelkite į savo randus kaip į šūkį: "Taip! Aš tai padariau! Aš išgyvenau ir turiu randus, kad tai įrodyčiau! Ir dabar turiu galimybę tapti dar stipresniu".




5. KIEKVIENA MAŽA KOVA - TAI ŽINGSNIS Į PRIEKĮ

Gyvenime kantrybė tai nėra tiesiog laukimas. Ji yra gebėjimas išlaikyti gerą nuotaiką, įtemptai dirbant ir siekiant savo svajonių. Taigi, jeigu ruošiatės bandyti, tai eikite iki galo. Kitaip pradėti visai nėra prasmės. Tai gali būti stabilumo ir komforto praradimas kuriam laikui, netgi laikinas išprotėjimas! Gali būti, kad jums ištisas savaites iš eilės teks nevalgyti to, prie ko esate pripratęs, ir nemiegoti tiek, kiek jūs pripratęs. Tai gali reikšti jūsų komforto zonos pasikeitimą. Tai gali būti santykių ir viso to, kas jums pažįstama, aukojimas. Tai gali reikšti pajuokų atsiradimą. Tai gali reikšti vienatvę. Vienatvė taip pat yra dovana, dėl kurios daugelis dalykų tampa įmanomais. Jūs gausite erdvę, kurios jums reikia.
Visa kita - jūsų ištvermės išbandymas, patikrinimas kaip iš tiesų jūs norite pasiekti tikslo. Ir jeigu jūs to panorėsite - jūs tai padarysite, nekreipdami dėmesio į nesėkmes ir nesutarimus. Kiekvieną žingsnį jūs jausitės vis geriau, negu galite įsivaizduoti. Jūs suprasite, kad kova - tai ne kliūtis kelyje, o pats kelias.




6. NEGATYVI KITŲ ŽMONIŲ REAKCIJA - TAI NE JŪSŲ PROBLEMA

Kai jus supa negeri dalykai, tikėkite savimi. Nusišypsokite, kai kiti bando jus nugalėti. Tai - lengvas būdas savo entuziazmo palaikymui. Kai kiti žmonės apie jus kalbės blogai, toliau būkite savimi. Niekada neleiskite, kad kieno nors kalbos jus pakeistų. Jums nereikia visko imti giliai į širdį, net jeigu tai atrodo asmeniška. Negalvokite, kad žmonės kažką daro dėl jūsų. Jie kažką daro dėl savęs.
Pirmiausiai, niekada nesikeiskite tam, kad padarytumėte kam nors įspūdį, dėl ko nors, kas sako, jog jūs nepakankamai geras. Keiskitės tik tada, jeigu tai jus padarys geresniu ir nuves į šviesesnį rytojų.
Žmonės kalbės nepriklausomai nuo to, ką jūs darote arba kaip gerai jūs tai darote. Jaudinkitės dėl savęs, o ne dėl kitų žmonių. Jeigu jūs kuo nors tikite, nebijokite dėl to kovoti. Nugalėdami neįmanomus nugalėti dalykus, jūs įgaunate didelę jėgą.




7. TAI, KAS TURI NUTIKTI - NUTIKS

Kai jūs atsisakote rėkti ir skųstis, pradedate šypsotis ir branginti jūsų gyvenimą - jūs įgaunate jėgos. Kiekvienoje kovoje, su kuria jūs susiduriate, yra paslėpta palaima ir, kad ją rastumėte, reikia atverti širdį ir protą ir ją pamatyti. Jūs negalite priversti ką nors įvykti. Jūs galite tik bandyti. Tam tikru momentu jūs turite paleisti situaciją tekėti savo eiga ir leisti nutikti tam, kas lemta. Mylėkite savo gyvenimą, pasitikėkite intuicija, rizikuokite, praraskite ir atraskite laimę, mokykitės iš patirties. Tai - ilga kelionė. Jūs turite nustoti jaudintis, uždavinėti sau klausimus ir abejoti.
Juokitės, mėgaukitės kiekvienu savo gyvenimo momentu. Jūs galite nežinoti, kur jūs ketinate eiti, bet pabaigoje jūs atsidursite ten, kur turite būti.




8. TIESIOG JUDĖKITE TOLIAU

Nebijokite supykti. Nebijokite pamilti iš naujo. Neleiskite savo gyvenimo įtrūkimams tapti randais. Supraskite, kad jėgos auga su kiekviena diena. Supraskite, kad drąsa yra nuostabu. Savo širdyje raskite tai, kas kitus verčia šypsotis.
Prisiminkite, kad jums savo gyvenime nereikia daug žmonių, todėl nesistenkite turėti kuo daugiau "draugų". Būkite stiprūs, kai bus sunku. Prisiminkite, kad visata visada daro tai, kas yra teisinga. Pripažinkite, kada būnate neteisus ir išmokite pamoką.
Visada atsisukite atgal, stebėkite ką pasiekėte ir didžiuokitės savimi. Nesikeiskite dėl nieko, jeigu nenorite. Darykite daugiau. Gyvenkite paprasčiau. Niekada nenustokite judėti.




Informacijos šaltiniai: marcandangel.comneo-ezoterika.ru, pixabay.com nuotr.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą