2016 m. kovo 30 d., trečiadienis

JEIGU JŪS NEDIRBATE SU SAVIMI – KENTĖKITE, TAI NORMALU!

Kiek laiko praleidžiate prie televizoriaus? Jeigu norite būti sėkmingu žmogumi, "atsikratykite" televizoriaus! „Mes jau susiruošėme jį išmesti, mes beveik nežiūrim“ – visa tai yra Tamo (neišmanymo) gunos įtaka.
Jeigu netikite vedinėmis žiniomis, patikėkite vakarų psichologais. 90 % televizijos programų skleidžia griaunamąją energetiką! Taip sako vakarų psichologai. Vakarų psichologai konstatuoja: “Išmeskite televizorių, jeigu norite būti sėkmingu žmogumi”. Viena iš žmonių, kurie nori tapti turtingais Amerikoje, taisyklių yra ta, kad keltis jie turi ne vėliau kaip 5 ryto, neturėti televizoriaus ir taip toliau.





Jeigu jūs esate neturtingi, tai kiek laiko skiriate savišvietai? Kiek laiko jūs dirbate? Kiek laiko jūs rašote? Kiek laiko jūs dirbate su savimi? Kiek jūs esate prisirišę? Tai – labai įdomūs klausimai, o atsakymai į juos yra jūsų „neturėjimo“ priežastys!
Vieną kartą Rami Blekto, rašytojo, dvasinio mokytojo, Izraelyje skaitančio paskaitą, paklausė: “Tau tai Krišna padeda, kaip viską tu suspėji, o mes taip sunkiai dirbame”. Rami Blektas atsakė: “Ponai, aš paprastai miegu keturias valandas, šešios – tai mano maksimumas, aš turiu 15 minučių poilsio, aš dirbu ir pas mane viskas pagal sekundes suplanuota metams į priekį. Kas iš jūsų taip gyvena? Jūs grįžote namo, įsijungėte televizorių, o aš sau to negaliu leisti! Kas iš jūsų taip dirba?”
Viskas labai paprasta: miego perteklius, televizoriaus žiūrėjimas… Jūs neturėtumėte skųstis, kad neturite pinigų! Sąžiningai kentėkite ir dėl to negadinkite aplink save atmosferos! Negadinkite sau karmos, tiesiog prisiimkite sau atsakomybę! Kentėkite ramiai, sąžiningai… Netgi tai jau bus tobulėjimo žingsnis! Neišmanymo gunos valdomi žmonės vaikšto ir visiems pavydi… Jeigu jūs nieko nedarote, kad kažką pasiektumėte, bent jau nustokite pavydėti tiems, kurie kažką daro ir kažką turi! Pradėkite gerbti tuos, kurie kažko pasiekė ir tai jau bus tobulėjimo žingsnis!




Informacijos šaltiniai: audioveda.ru, audioveda.infobleckt.com, ssba-salon.nl nuotr.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą