2015 m. lapkričio 30 d., pirmadienis

RAGANIŠKO PATRAUKLUMO PASLAPTYS

Knygose ir filmuose dažnai ragana vaizduojama kaip nuostabi moteris, nuo kurios sunku atplėšti žvilgsnį - ji tokia viliojanti, jos šypsena užburianti ir jos akys nuostabios. Ji patraukli, žino daugiau negu kitos ir turi žavesio paslapties.
Įdomu tai, kad toks įvaizdis - ne išsigalvojimas. Iš tiesų bet kuri moteris, naudodamasi paprastomis ir žinomomis praktikomis, gali tapti patrauklia ir paslaptinga. O toms, kurios išmano Magijos paslaptis, tokį įvaizdį sukurti gali būti visiškai paprasta. Taigi: kas gi sukuria magišką patrauklumą ir žavesį?




VIDINĖ ŠVIESA

Su žmogumi, kuris turi daug energijos, norisi būti kartu, jis vilioja tarsi švyturys. O emocionaliai ar energetiškai tušti žmonės aplinkiniams atrodo nepatrauklūs ir nepastebimi. Egzistuoja praktikos, leidžiančios užsipildyti trūkstama energija ir sustiprinti savo energetinį lauką. Štai viena iš energijos kaupimo praktikų:
Ant savo delno įsivaizduokite runą Algiz. Ši runa leidžia susidaryti ryšiams ir aplinkos energiją paverčia nepavojinga ir ekologiška. Dabar mintyse suformuokite ryšį šiais žodžiais: “Motina Žeme, prašau, duok man jėgų” ir per runą ant delno pradėkite įkvėpti energiją į save, koncentruojant ją krūtinės centre lyg šviesų energijos rutulį. Kai pajausite, kad energijos pakankamai, nuoširdžiai pasakykite: “Dėkoju tau, Didingoji Motina”. Taip pat galima kreiptis į Dangų, sakant: ”Tėve Dangau, prašau, duok man jėgų” ir po to padėkokite. Pabandykite abu variantus ir išsirinkite tą, kuris asmeniškai jums artimesnis.
Kuo daugiau praktikuosite šį, ar kitokį energijos kaupimo ritualą, tuo daugiau jos galėsite sutalpinti savyje ir, atitinkamai, tuo stipresne tapsite. Nors daugelis ir nepamatys jūsų užsipildymo energija, nes nėra išvystę ekstrasensorinių savybių, bet jūsų energetiką puikiai pajaus. Būtent ją daugelis priima kaip charizmatiškumą ir patrauklumą.
Jeigu susitikimo su žmogumi metu jūs norėsite į save atkreipti dėmesį ar padaryti gerą įspūdį, dalį savo energijos sukoncentruokite krūtinėje kaip gražią žalią, aukso geltonumo arba melsvai baltą šviesą. Mintyse šią šviesą pripildykite švelnumu ir įsivaizduokite, kaip šią šviesą iš savo krūtinės nukreipiate į pokalbio dalyvio krūtinę. Jis, būdamas su jumis, jaus kažką nepaprastai malonaus. Niekas taip nepritraukia vyro, kaip “man su niekuo taip dar nebuvo” ir “ji ypatinga, joje yra KAŽKAS TOKIO”.




RAGANOS ŠYPSENA

Ypatingai žavi šypsena, pripildyta malonių emocijų. Tokiu atveju šypsosi ne tik burna ir akys, bet ir visas kūnas.
Užmerkite akis, prisiminkite akimirkas, kai jautėte džiaugsmą ir žavėjimąsi, kada jautėtės reikšminga ir geidžiama. Nusišypsokite. Leiskite sau vėl išgyventi tas emocijas. Daug kartų jas sustiprinkite. Dabar atsimerkite. Mintyse įsivaizduokite, kaip džiugių emocijų energetika liejasi iš jūsų akių ir šypsenos į pasaulį. Dabar vėl užsimerkite likdama šiuose nuostabiuose jausmuose su šypsena veide. Įsivaizduokite, kad jūsų šypsena kopijuojama. Mintyse savo šypsenos kopiją per kaklą perneškite žemyn į krūtinę. Išplėskite ją ant krūtinės, kad ji liestų širdies čakrą. Dabar atsimerkite ir vėl nusišypsokite. Pajauskite malonų kūną, kuris spinduliuoja iš jūsų akių, šypseną ir krūtinę.
Raganos šypsena gali keistis pagal emocijas, kurias leisite per save ir transliuosite pasauliui per akis, lūpas ir krūtinę. Pavyzdžiui, tai gali būti seksualinis susijaudinimas ar pergalės džiaugsmas, koketiškas žaismingumas.




UŽBURIANTIS ŽVILGSNIS

Jeigu norite, kad jūsų žvilgsnis būtų patrauklus, hipnotizuojantis, paslaptingas ir veriantis, atlikite šias praktikas:
1. Akių kontaktas. Paprastas ir visiems žinomas žaidimas “kas ką peržiūrės” - labai naudingas žvilgsnio treniravimui. Jeigu tai atliksite su kitu žmogumi, galimas pašalinis efektas - simpatija. Atsisėskite vienas prieš kitą patogiu atstumu (3 - 5 metrai). Žiūrėkite vienas kitam į akis nemirksėdami ir nenukreipdami akių. Pergalė atitenka tam, kuris išsilaikys ilgiau.
2. Pasakyk akimis. Iš pradžių galima tai atlikti poroje, o po to praktikuotis su žmonėmis, nežinančiais, kad jūs praktikuojate. Pasistenkite tik akimis, o tai reiškia, kad be žodžių, mimikų ir gestų, išreikšti savo mintį, savo emocijas ar savo prašymą žmogui. Nugalėtoju laikomas tas, kuriam tai pavyks.
3. Skaidrės. Žiūrėdami skaidres ant sienos matome spalvotus paveikslus, tai ir savo emocijas galima paversti vaizdiniais. Surinkite energiją į kamuolį krūtinės lygyje. Pakelkite ją aukštyn iki jūsų akių. Be emocijų pažiūrėkite į priekį, jausdama, kaip jūsų akys spinduliuoja šviesą. Vėliau tą patį padarykite jausdama vis kitą emociją, pavyzdžiui, apgailestavimą, dėkingumą, nuoširdumą, džiaugsmą, susijaudinimą, išdidumą, švelnumą ir taip toliau.
Visus šiuos pratimu tinka atlikto poroje, kad susiformuotų abipusis ryšys. Jeigu poros nėra, tiks veidrodis, arba tas, kuriam norite pademonstruoti savo užburiantį žvilgsnį.
Visos čia pateiktos praktikos susiję su energija ir sugebėjimu tą energiją sukoncentruoti savyje ir išleisti. Tai labai svarbus gebėjimas ne tik žmogui, kuris tik domisi magija, bet ir magijos meistrui. Šis gebėjimas padeda įkrauti ir atgaivinti magiškuosius daiktus, astralinėse kovose, užbūrimams, įvykių materializacijai ir, žinoma, žavinčio ir paslaptingo įvaizdžio kūrimui.
Naudokite savo talentus ir galimybes jūsų ir pasaulio gėriui, tegu jūsų įvaizdis pirmiausiai patinka jums pačiai.




Informacijos šaltiniai: esotericblog.ru, pixabay.com nuotr.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą